Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Forskjeller mellom Biomasse Fuel & Fossil Fuel

Miljøvennlige produkter har vært kilde til mye diskusjon og betydning. Med eksempler som vannkraft biler og brukbare solenergi, har økende oppmerksomhet er betalt til fornybare energiformer med mye vekt på biobrensel. Den viktigste debatten om biobrensel er dens forhold til fossilt brensel og dets ytelse evner på lang sikt. Fossil Fuel Form og funksjon
Kull er utvunnet av gruver som ligner på dette. p Det er tre fossilt brensel, kull, olje og naturgass. Ifølge Department of Energy, gjør de opp "over 85 prosent av all energi som forbrukes i USA."

Disse brensel begynte å bli dannet for millioner av år siden. Kull blir utvunnet og blandet med vann for å lage en oppslemming som benyttes i kraftstasjoner. Olje pumpes fra under jordoverflaten for å være raffinert til et mangfold av produkter, den mest anerkjente være bensin.

Som olje, er naturgass også pumpet fra under jordskorpen.


biobrensel Form og funksjon
Corn er et vanlig eksempel på en landbruks biobrensel.

biobrensel er ment å etterligne eller erstatte funksjonene til fossilt brensel. The Department of Energy definerer biomasse som "enhver plante avledet organisk materiale tilgjengelig på en fornybar basis." Disse organisk materiale består av produkter som tre, avlinger, alkohol drivstoff, deponigass, avfall fra landbruket og rester, og søppel. Biobrensel er bare begynnelsen for å bli utviklet, og deres potensial er fortsatt dyrkes.

Fossil Fuel miljøeffekter
Eksempel på forurensning produsert av fossilt brensel

Mens utføre både biomasse og fossile brensler de samme plikter å produsere energi, drivstoff og ulike andre materialer, skiller de sterkt i sine miljøeffekter. Både fossile brensler og biobrensel påvirker miljøet på to måter, deres produksjon og deres bruk.

For mange fossilt brensel som skal konverteres til et brukbart produkt som elektrisitet, må de først være minelagt eller boret og deretter raffinert eller brent. Disse prosessene produserer en overflod av forurensende stoffer som slippes ut i luften og noen giftig avfall som må da kastes eller lagres slik at de ikke forårsake skade på publikum. Produktene av fossilt brensel raffinement også frigjøre miljøgifter ut i luften når de brukes.
Biobrensel Environmental Effects
Tre vekst er et eksempel på produksjon av biobrensel.

biomasse brensel går gjennom en tilsvarende prosess som den fossilt brensel, men med en mye mer positiv effekt på miljøet. Biobrensel er skapt gjennom naturlige prosesser som involverer svært lite raffinement og hver drivstoff har en egen effekt på miljøet.

Mange biobrensel er produkter av allerede eksisterende prosesser som hjelper miljøet. Men biomasse brensler har en lignende effekt på miljøet som fossilt brensel i deres bruk. Noen biobrensel må brennes for å produsere den ønskede produkt, slipper forurensende like fossilt brensel gjør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134274.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff