Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Problemer med Hydrogen Storage

Hydrogen er det mest tilgjengelige element på jorden. Det kan lett produseres og biprodukt ved å bruke hydrogen som et brensel er vann. Når hydrogen er brent, det brenner rent og ikke skaper ytterligere forurensning. Imidlertid avhenger av evnen til å bruke hydrogen som energikilde på evnen til å lagre det trygt. Hydrogen, mens det er rikelig, er ikke en enkel element å kontrollere. De mest stabile tilstand av hydrogen er ved normale atmosfæriske betingelser, men det må den lagres i håndterbare beholdere for at hydrogenet skal brukes som en brennstoffkilde. Trykksatt Hydrogen

normalt atmosfærisk trykk, tar et gram av hydrogen opp like mye plass som ca 3 liter gass. For å lagre nok hydrogen til å gjøre det til et levedyktig alternativ for brensel, må være hydrogen trykk og lagres i en beholder som kan håndtere det ekstreme trykket av hydrogenet innsiden. Hydrogen kan også lagres i et trykksatt flytende form. Imidlertid, i flytende form, må hydrogenet holdes ved kryogene temperaturer til å holde hydrogenets stabilitet. Verken trykksatt hydrogengass eller trykksatt hydrogen væske er lett å gjennomføre i vanlig daglig bruk.
Kostnadene ved lagring

Beholderne pålitelig hold hydrogen i daglig bruk i trykksatt skjema er fortsatt under utvikling. Ifølge ProQuest nettstedet, er en ny type av legering under utvikling som kan bindingen med hydrogen og danne hydrider. Dette vil gjøre det mulig for hydrogen til å bli mer stabil og for større beløp som skal lagres i en tid. Men siden legeringen er fortsatt under utvikling, er masseproduksjon av trykksatt hydrogen tanks foreløpig ikke mulig. Denne teknologien vil også må endres i størrelse, som stridsvogner nå testes er større enn dagens automotive gasstanker. Utvikle denne teknologien er kostbart og tidkrevende.
Reaktivitet av Hydrogen

Hydrogen er svært reaktive. Mange har sett bilder av Hindenburg eksplosjon og har en naturlig frykt for hydrogen. Hydrogen har potensial til å bryte sammen og kan være svært brannfarlig. Dette er en bekymring når de vurderer hydrogen som drivstoff for personbiler. Veiforholdene er ofte uforutsigbare og veien rusk blir ofte kastet opp på understellet av et kjøretøy. Plasseringen av en drivstofftank i en bil drevet av hydrogen må være både beskyttet og stabil. For tiden drivstofftanken er montert til bunnen av bilen, mellom den bakre dekk. Imidlertid vil en hydrogen drivstoff tank må være mer beskyttet, noe som kan kreve tanken å være plassert innenfor passasjeren del av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133938.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff