Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Grønn Diesel Technology

Green diesel teknologien innebærer forskning på måter å forbedre ytelsen til diesel og diesel motorer for å møte Environmental Protection Agency standarder. Noen selskaper fokusere på endringer i drivstoff, mens andre ser etter måter å forbedre dieselmotor. Formål

Grønn diesel teknologi tar sikte på å oppnå svært effektive og miljøvennlige drivstoff og motorer.
Ecofining Grønn Diesel Fuel

Grønn diesel har lavere utslipp og mer effektivitet enn mange tradisjonelle drivstoff. Den kan brukes som en erstatning for tradisjonell diesel eller i en blanding.

Fordelene

Fordi grønn diesel er identisk med vanlig diesel, noe diesel system kan bruke den. Det driver også bedre i ekstreme kalde temperaturer og genererer mer energi enn biodiesel.
Grønn Diesel Fuel Injection System

Australia-baserte Grønn Diesel Corp er testing en injeksjon system at den hevder kan være billig integrert i eksisterende dieselmotorer. Systemet gir flere hestekrefter og dreiemoment, mens det reduserer kostnader, støy, forurensning og forbruk av kjøretøyet.
PetroAlgae

PetroAlgae er et selskap som bruker teknologi å skape grønn diesel fra mikro-avlinger som alger. Dette drivstoffet fungerer på samme måte i sin fossilt brensel motstykke, men er mer kostnadseffektivt enn biodiesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134207.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff