Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Produksjon av biodiesel

Bruken av organisk olje for å lage en brukbar diesel blir mer og mer populært som kostnaden av vanlig diesel og bensin stiger høyere. Ved hjelp av denne metoden at alle kan lære å gjøre hjemme, kan du kjøre hvilken som helst dieselmotor til en rimelig rente på 60 cent til 90 cent per gallon, ifølge Biodieselnow.com.
Alternative drivstoff blir stadig mer populært å bekjempe stigende kostnader.
Safety

Denne prosessen er ikke veldig vanskelig, men det kan være farlig. Du skal jobbe med sterke kjemikalier og brannfarlige væsker og varme. Denne kombinasjonen krever at du tar noen forholdsregler før du får underveis. Bruk gummihansker, vernebriller og et forkle og være sikker på at du har i nærheten tilgang til et brannslukningsapparat i stand til å sette ut olje branner.
Rekvisita

Biodiesel kan være laget i svært små ladninger eller mer enn 100 liter om gangen. Siden du er ny til prosessen, er dette en prosedyre for å lage en liten batch. Du kan få større utstyr hvis du velger å begynne masse production.You trenger en tom, tørr 2-liters brusflaske, en liter av fersk økologisk olje (for eksempel maisolje), lut (dette finner du i avløpet renere seksjonen ), metanol (heet merke gassledningen frostvæske), måleskjeer, en trakt og en 1-pint norgesglass med forsegling lokk, i henhold til Kitchen-Biodiesel.com.
methoxide

Først vil du gjøre methoxide ved å plassere 250ml metanol i norgesglass i et godt ventilert område. Mål opp 1 ts. av lut og legg den inn i metanol, og lukk lokket, forsegling det tett så ingen lekkasjer kan oppstå. Rist eller virvel blandingen inntil luten er oppløst. Du vil merke en betydelig økning i varmen i løpet av de neste 10 minuttene. Pust ikke inn noen røyk.
Biodiesel

Varm oljen til 140 grader F, og ved hjelp av trakten, hell oljen i 2-liters flaske, og deretter bruke trakten for å legge den metoksyd til oljen. Skru på toppen veldig tett og rist flasken kraftig i 10 til 15 sekunder. Sett flasken på et bord og observere som de lyse biodiesel former på toppen av flasken og en mørkere biprodukt som kalles glyserin legger seg til bunnen. La det avgjøre i en time.
Vasking

å vaske biodiesel og fjerne såpe fra blandingen slik at det er trygt for bruk, renne av glyserin slik at du har bare biodiesel satt til side. I en annen to-liters flaske legge 500ml av varme (ikke varmt) vann og deretter forsiktig legge til biodiesel til flasken og skru på lokket tett. Å være veldig forsiktig, snu flasken ende over ende i 30 sekunder og la det avgjøre. Du bør se vannet og biodiesel skille umiddelbart. Vannet vil bli overskyet og vil ha avgjort på toppen. Korken på flasken og sette inn hansker tommelen og forsiktig snu flasken opp ned og sakte renne av vannet. Gjenta dette vasketrinnet fem ganger til vannet renner nesten klart. Hver vask kan innebære gradvis hardere risting av flasken, i henhold til Biodiesel og SVO diskusjonsforum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134128.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff