Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hjemmelaget Fuel

Hjemmelaget biodiesel kan være laget av animalsk fett eller vegetabilsk olje, metanol og lut. Det er mer langvarig, renere og bedre for miljøet enn kommersielle petroleum drivstoff. Og med sterkt svingende kommersielle gasspriser, kan det være også være et billigere alternativ. Hjemmelaget biodiesel drivstoff er relativt trygt å gjøre, så du trenger ikke å bekymre deg for brannskader, eksplosjoner eller andre skader, så lenge du utvise forsiktighet og lage drivstoffet på et sted med romtemperatur og god ventilasjon. Du trenger
1 liter rapsolje
3,5 gram kalium hydroksid lut katalysator
200 ml metanol
potten
komfyr
plastpose
blender
målebeger
polyetylen med høy tetthet (HDPE) beholder med lokk.
to trakter
tre plast 2-liters flasker med caps.
saks
duct tape
termometer
skalaer

Vis mer Instruksjoner
en

Mål 3,5 gram lut ut på vekten i en plastpose.
2

Mål 200ml metanol ut i målebeger. Bruk den første trakt til å helle metanol i HDPE beholder. Hell metanol raskt, som metanol absorberer vann fra atmosfæren. Legg luten til beholderen med den andre trakten. Lukk beholderen hatten.
3

Swirl beholderen i et minutt for å starte prosessen med å løse opp lut i metanol. Sett beholderen ned og vente ca 30 minutter for lut for å løse opp.
4

Varm opp rapsolje til 130 grader Fahrenheit i en gryte på komfyren. Bruk termometer for å teste varmen av rapsolje, og hell den i blenderen. Hell lut og metanol-blanding i blandeapparatet. Snu blender på lav eller middels hastighet og bland olje, lut og metanol i 20 til 30 minutter.
5

Hell røren i to-liters flaske. Tillat blandingen skal sette seg i 12 til 24 timer, selv om lengre blandingen får utfelle den bedre. Mørkfarget glyserin blir atskilt fra resten av blandingen og legger seg i bunnen av flasken. Hell det øverste laget av blandingen i en annen flaske, noe som gjør at glyserin ikke får inn den nye flasken. Hvis den gjør det, hell blandingen tilbake i den første flasken og la det avgjøre igjen.
6

Utfør en kvalitet test ved å legge til 150 ml vann og et utvalg av drivstoff til en flaske. Rist flasken og deretter la innholdet å bosette seg. Hvis vannet skiller seg raskt fra brenselet, og brenselet ble riktig utført og kan brukes. Men hvis vann og drivstoff ikke separat, eller tar lang tid å skille, må en ny gruppe med drivstoff gjøres. Enten temperaturen var galt eller ingrediensene var ikke presis og det var for mye lut eller ikke nok metanol.
7

Vask resten av bensin hvis den passerer kvaliteten test. Sette et lite hull med en saks i bunnen av to plast-flasker, og deretter dekke hullene med tape. Tilsett brensel og et 1/2 liter vann til flaskene. Sette caps på flaskene. Rull flaskene inntil drivstoff og vann mix helt, så la flaskene til takke med en time eller mer. Tømme vannet ut av bunnen av flaskene ved å fjerne rør bånd fra hullene. Stopp drivstofftilførselen fra strømme ut av flaskene ved å blokkere den med fingeren din og overføre til en annen flaske. Vask to ganger mer.
8

Vent til drivstoff til å bli en gjennomskinnelig, klar farge før bruk. Dette kan ta flere dager, så oppbevar drivstoffet på et tørt og kjølig sted mens du venter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134324.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff