Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Vann som kilde til drivstoff

Vannmolekylet er to tredjedels hydrogen , som er den kraftigste og mest vanlig drivstoff i universet . Moderne teknologi gjør oss nå til å hente ut og bruke denne rentbrennende drivstoff på flere måter. Vann og hydrogen

Vannet molekylet er sammensatt av to deler hydrogen og en del oksygen sammen med en molekylær forbindelse . Ved å bruke elektrisitet i en prosess som kalles elektrolyse , kan vi bryte dette båndet til å bruke hydrogen som drivstoff .
Hydrogen Boosters

hydrogen booster bruker elektrisitet generert av en bil å separere hydrogen og vann . Hydrogenet tappes ved bilens motor for bruk som en supplerende drivstoff.

Fuel Cells

Fuels celler er polar motsatte av hydrogen boosters og kombinere vann -avledet hydrogen med oksygen for å produsere vann . Denne reaksjonen skaper elektrisitet, som brukes til å drive elektriske motorer .
Vann Utslipp

Prosessen med å gjøre vann til hydrogen produserer karbondioksid , men hydrogen eneste utslipp i en brenselcelle er vann.
Renewal

vann som drivstoff er uendelig fornybar , som det kan bli brutt ned til hydrogen og oksygen for drivstoff, og deretter re - omgjort til vann igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134178.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff