Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Negative Konsekvenser ved å bruke Bio Diesel

I tider med drivstoff knapphet og utgifter, kan biodiesel gi ett svar. Laget av bearbeidet plantemateriale, kan biodiesel i fremtiden vise seg å være en levedyktig erstatning for konvensjonelle drivstoff som bensin og diesel. Men det er flere ulemper til biodiesel som har hindret sin utbredt bruk til bruk i forbrenningsmotorer biler. Expense

Biodiesel er dyrere enn vanlig bensin, og prisen svinger mer med tilfeldighetene tilbud og etterspørsel av råstoffet involvert.
Produksjon

Produksjonen av biodiesel påvirker tilgangen på mat. Biodiesel gir økt etterspørsel etter avlinger som brukes i produksjonen, og dermed kjører opp prisen på basismatvarer i land hvor levestandarden er lav og mat en betydelig utgift. Land dedikert til biodiesel avlinger er tatt ut av produksjon for mat avlinger, og dermed bidra til ytterligere mangel på dyrkbar jord i områder der dette er et problem.
Utslipp
< p> Bruken av de fleste former for biodiesel skaper høyere utslipp av nitrogenoksid, en bidragsyter til konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. I tillegg skaper biodiesel produksjon giftige utslipp på noen planter, samt søl og lekkasjer som skaper miljøfarer. Når hele produksjonssyklusen er tatt hensyn til, produserer biodiesel mer klimagasser, gallon for gallon, enn bensin.
Transport

Biodiesel kan ikke transporteres i rørledninger, og så må flyttes til salgsstedet via jernbane biler eller lastebiler. Det øker kostnadene, så vel som den generelle etterspørselen på transport system.
Storage

Biodiesel lagring kan være et problem i områder berørt av kalde vintre. I sin rene form, vil biodiesel opphøre å strømme gjennom rør og slanger, som kan påvirke leveransen ved pumpen samt motorytelse. Voksaktig eller gel-lignende biodiesel ved lave temperaturer kan tette motoren pumper og filtre; biodiesel kan også påvirke drivstoffslanger og pakninger, noe som gjør det nødvendig å skifte ut disse delene i eldre biler
kjørelengde
<. br>

Biodiesel kan redusere drivstoff-effektivitet, fordi den har et lavere energiinnhold per gallon enn konvensjonell diesel. Kjører en bil på biodiesel resulterer i et tap på om lag 10 prosent av bilens per gallon kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134380.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff