Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Ulemper av Hydrogen Fuel Cell Energy

Bilistene misliker å kjøpe gass når prisen fortsetter å stige, men de kan ikke gjøre sine biler noe mer drivstoffeffektive. Hydrogen brenselcelle-teknologi har blitt fremmet som et lovende alternativ til vår avhengighet av bensin. Men har det vært noen utvikling i hydrogen drivstoff teknologi som kan gjøre det til en levedyktig alternativ til bensindrevne biler? Og hva ulempene gjør hydrogen brenselceller holder for økonomien, miljøet og forbrukeren? Fuel Cell Construction
Vann er et biprodukt av hydrogen energi.

Brenselcelle konstruksjon, selve produksjonsprosessen, er svært dyrt. Hydrogen krever ca 1600 joule å produsere og gir tilbake ca 1000 joule av energi, i kontrast med bensin som bruker 167 joule og avkastning 1000 joule. Bare prototyper og buss flåte studier har blitt gjennomført, primært for testing. Den faktiske anvendelsen av arbeidsmodeller for forbrukerne er år nedover veien. Bekostning og produksjon tidsfaktoren har skjøvet den praktiske anvendelsen av hydrogen brenselcelle teknologien videre inn i fremtiden.

Elektrolyse metode for å produsere hydrogen behov vann og elektrisitet. Nitti prosent av amerikanske elektrisitet krever forbrenning av fossilt brensel - å skape en konflikt med påstander om at hydrogen drivstofforbruk forblir miljøvennlig
Sikker Hensynet

Hydrogen drivstoff eksisterer. i en gassformig tilstand, og kan være meget eksplosiv hvis den utsettes for ekstrem varme eller voldsomme støt. Det er fortsatt en av de mest brannfarlige stoffer på jorden. Dette reiser spørsmål om mulige katastrofale ulykker hvis hydrogen brenselcellebiler bli gjennomgripende på amerikanske veier.

Utviklere har også blitt utfordret med behovet for å lagre hydrogen tanker om bord i bilen, siden de tar opp så mye mer plass enn vanlige drivstofftanker.

Vehicle Conversion Problemer og Expense

Konvertering standard bensindrevne motorer til hydrogen celle teknologi er svært dyrt. Forhånd kostnadene kan utarme eventuelle fremtidige besparelser fra ikke å måtte fylle opp med bensin. Som i august 2010, har ikke selskapet tilbudt en mulig måte å konvertere hver eneste bil på veien til hydrogen. Kun generelle konsepter på byggingen har blitt presentert. Det er fortsatt tvilsomt at forbrukere kan trygt lære å installere teknologien riktig eller med selvtillit.
Ytelse og rekkevidde

Siden hydrogen kommer i gassform, et større volum er nødvendig for å reise den samme distansen en typisk gassdrevne kjøretøy ville trenge. Dagens prototype brenselceller vare bare 20 prosent, sammenlignet med bensinmotorer. De forblir kostnaden mangelfull fordi hydrogen er dyrere å produsere. Fuel-cell generert elektrisitet koster tusenvis av dollar per kilowatt. Reduksjoner på 10 til 1 måtte gjøres før besparelser er realisert.

Siden hydrogen brenselceller produsere elektrisitet, ville kjøretøyer må kjøre på kraftige elektriske motorer og batterier. Men kjøretøyene kunne bare ha et område som samsvarer med størrelsen på sine tanker, og de måtte være enorm for å kopiere utvalget av bensindrevne biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134381.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff