Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bruke vegetabilsk olje i dieselmotorer

Dieselmotoren ble opprinnelig laget for å kjøre på peanøttolje, og vegetabilsk olje fortsatt gjør en stor, rentbrennende drivstoff for dieselmotorer. Det er noen ting du bør vurdere hvis du bestemmer deg for å begynne å kjøre en dieselmotor på vegetabilsk olje, om det er rett vegetabilsk olje eller avfall vegetabilsk olje, men det kan være en effektiv valg både for kostnader og og miljø. Du trenger
Vegetabilsk olje diesel konvertering kit
Plastic sil
Vis flere instruksjoner
en

Installer en profesjonell single-eller dual-tank vegetabilsk olje system i din dieselbil. En enkelt-tank system bør omfatte glødeplugger laget for vegetabilsk olje og ovner for drivstofftanken, drivstoff linjer og drivstoff filter. En dual-tank system bør også ha et oppvarmet tank, drivstoff linjer og filter samt en bryter med en indikatorlampe å veksle mellom drivstofftanker.
2

Varm vegetabilsk olje i bensintanken, drivstoff linjer og drivstoff filter med varmeovner. Hvis du har en dual-system, forteller lampen på bryteren din deg når den vegetabilske oljen er varm nok til å bruke effektivt. Oppvarming av oljen bringer viskositet ned slik at det går greit gjennom systemet.
3

Filter noen avfall vegetabilsk olje gjennom en plast sil for å bli kvitt maten brikker i olje.

4

Vurder å kjøpe rett vegetabilsk olje fra et selskap som sørger for restauranter. I kvantitet, kan du være i stand til å få vegetabilsk olje som allerede er ren og muligens billigere enn diesel, selv om det er dyrere enn avfall vegetabilsk olje.
5

Slå systemet tilbake til vanlig diesel eller biodiesel i noen minutter før du slår av motoren hvis du bruker en dual-tank system. En enkelt-tank systemet er avhengig av de oppgraderte glødeplugger å varme opp vegetabilsk olje til forstøvning punkt. En dual-tank system holder vanlig eller biodiesel i motoren når den er slått av, og er utformet for å bytte til vegetabilsk olje mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134159.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff