Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Biodiesel i vinter Tid

Biodiesel er et miljøvennlig alternativ til vanlig diesel drivstoff som kan gjøres hjemme med brukt eller frisk matoljer. Men, som vanlig diesel, er biodiesel utsatt for clouding opp eller krystalliserer i kaldt vær, som kan skade en motor hvis de brukes. Å gjøre vinter-vennlig biodiesel som tåler kalde temperaturer krever bare ett ekstra trinn. Du trenger
Liter av vegetabilsk olje
200 milliliter metanol (99% ren)
5,5 gram lut katalysator (KOH, 90% ren)
Blender med arbeider seler (for større grupper, en prosessor er nødvendig)
HDPE beholder med to åpninger og skrue-on caps
tre plast brusflasker
to trakter
termometer
Duct tape
Biodiesel antigel
Vis flere instruksjoner
Make methoxide
en

Tilsett 200 ml metanol til HDPE beholder via en trakt. Legg lut til HDPE beholder via andre trakt.
2

Skru på begge caps og virvel blandingen grundig fem eller seks ganger i en-minutters intervaller.
3

Fortsett prosessen til all lut er grundig oppløst.
Process methoxide og olje
4

Heat vegetabilsk olje til 130 grader Fahrenheit og hell den i blender eller prosessor. Legg methoxide fra HDPE beholder og bland på lav i 20-30 minutter.
5

Transfer blandingen til en 2-liters flaske så snart behandlingen er fullført. La det å bosette inntil 24 timer, åpne flasken for å tillate luft inn i det som blandingen avkjøles og kontrakter.
6

Sjekk flasken for å se om blandingen er delt inn i biodiesel og glyserin. Den glyserin vil være en mørk væske som samles i bunnen av flasken. Nøye dekanter biobrensel fra glyserin. Dersom biodrivstoff ikke har skilt fra glyserin, la blandingen bosette og prøv igjen.
7

Test drivstoff ved å legge en like deler vann og drivstoff til en container og rister kraftig. Hvis drivstoffet skiller fra vannet på under 30 minutter, er drivstoff av god kvalitet.
Vask biodrivstoff
8

Punktering bunnen hjørne av to gjenværende brus flasker (sørg for at hullet ikke er større enn 2 millimeter) og dekslet med duct tape. Med hullet tettes, legge til drivstoff. Flasken bør ikke lekke. Tilsett vann i en mengde som tilsvarer en tredjedel av brenselet i flasken. Rist kraftig inntil blandingen synes homogenisert.
9

Når blandingen skiller, skrelle tilbake tape for å frigjøre vann, noe som vil være på bunnen av beholderen. Ta vare på all biodiesel.
10

Gjenta denne prosessen 3-4 ganger.
Kombiner drivstoff med antigel
11

Antigel må legges til drivstoff før temperaturen når 20 grader Fahrenheit eller lavere.
12

Sjekk antigel flaske etiketten for å se hvor mye du skal legge til. I gjennomsnitt er bare én liter antigel nødvendig for hver 500 liter biodiesel.
13

Sjekk drivstoff ved lave temperaturer for å sikre at ingen skjolder eller krystallisering pågår. Hvis ikke, så drivstoffet er klar til bruk når som helst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134158.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff