Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Introduksjon til hydrogenbiler

Med en økning i forurensning og kostnadsveksten av fossilt brensel , er forskere som ønsker å hydrogendrevne biler som en måte å redusere forurensning, samt bruke den for en mer fornybar energi . Definisjon

hydrogenbilen er en bil eller andre transportmiddel drevet av en hydrogen -basert brenselcelle , som i sin tur driver forbrenningsmotor av en bil.

Hvordan fungerer det

Hydrogen fører til en eksplosiv reaksjon i de riktige omstendighetene , og dermed gir forbrenningsmotorer systemer til å fungere.
Lading og Fueling

Produsenter forvente at bensinstasjoner vil være lik drivstoff en bensin -basert bil, med folk kommer til å fylle opp på en ladestasjonen .
Fordeler

En studie gjort av US Department of Energy avdekket at forurensning fra disse bilene var betydelig lavere enn fra tradisjonell bensin og dieselbiler . Dessuten er hydrogen rikere enn de to ovennevnte brensel.
Ulemper

Hydrogen -teknologi har fortsatt en lang vei å gå . Det er veldig dyrt og veldig lang til å samle nok hydrogen til å drive en bil , og selv da bilen er ikke så effektiv som en tradisjonell bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134108.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff