Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer Switchgrass til Etanol

Biodrivstoff som etanol er forbindelser avledet fra planter som kan brukes til drivstoff forbrenningsmotorer som de i biler og små maskiner. Opprette disse drivstoffene fra planter kan redusere de miljømessige og politiske problemer forårsaket av en avhengighet av olje. Selv om mye etanol produksjon, spesielt i USA, kommer fra mais, er switchgrass et lovende alternativ. Det er en nordamerikansk innfødte gress som kan vokse på marginale arealer uten omfattende innganger som mais eller sukkerrør krever, og det gir en mye bedre energiutbytte. Making etanol fra switchgrass, skjønt, er en utfordrende prosess. Du trenger:
Switchgrass frø
felt
høstemaskiner
Refining tanker
Cellulase enzymer
Gjær
Vis flere instruksjoner
1 < p> Plant switchgrass frø om våren planting sesongen. I motsetning til mange andre vekster, er switchgrass en vill gress som ikke trenger spesiell omsorg eller gjødsel innganger. Det kan være plantet i utmark som ikke ville støtte mat eller basisvarer.
2

høste switchgrass om høsten etter den første frosten drepe. Den switchgrass må meiet ned og deretter øste. Siden produsere nok switchgrass å nyttiggjøre avgrense innebærer store felt av anlegget, må høste gjøres med landbruksutstyr. Dette innebærer å bruke en traktor med en klippe vedlegg å kutte ned switchgrass, og deretter bruke en tauet eller selvgående baler å samle det inn baller.
3

Process den switchgrass for raffinering. De baller av høstet gress må bli hakket i mindre biter for å akselerere prosessen med enzymatisk hydrolyse (tilsette vann og spesielle enzymer) som vil konvertere cellulose i switchgrass til sukker.
4

Bland hakket switchgrass med vann i en stor tank og tilsett celluloseholdige enzymer som kan fordøyes cellulosen til sukker som kan raffineres til etanol. Den viktigste kilden til disse enzymene er Novozymes, et dansk selskap som spesialiserer seg på landbruket biokjemi. Kostnaden for disse enzymene er stor snublestein til økonomisk levedyktig switchgrass etanolproduksjon. Å være økonomisk levedyktig, trenger en raffinering operasjon for å kunne håndtere 5000 til 10.000 tonn gress hver dag.
5

Fjern bearbeidet cellulose fra vannet og legge til spesielle gjær, som skal være tilgjengelig fra den samme leverandør som enzymene. Gjæren vil avgrense sukker i vannet til etanol, i en prosess som ligner på vinproduksjon.
6

destillere etanol fra resulterende væsken ved å koke vannet av og samle etanol i en egen tank. For å destillere ren etanol, benzen eller cykloheksan må tilsettes til blandingen. Disse kjemikaliene binde seg til og fjerne de siste små biter av vann fra destillatet. Noen prosesseringsoperasjoner bruke spesielle mikroskopiske filtre i stedet. Hvis du prøver dette på egen hånd, må du alltid sjekke lokale forskrifter på hjemmebane alkohol destillasjon, som etanol er en type alkohol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133951.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff