Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan Koble propanflasker

Propan flasker må fjernes fra sine forbindelser med jevne mellomrom for transport og påfylling. Alle propanflasker har innebygde sikkerhetsanordninger som bistår brukeren i tilkobling og frakobling tankene på en sikker måte. Men for å være sikker, må du alltid koble propan flaske som om du forventer at sikkerhetsmekanismene til å mislykkes. Denne andre lag av sikkerhet er av største betydning når du bruker propan drivstoffsystemet. Du trenger
Justerbar halvmåne skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser propan flaske og legg merke til hvor "on /off" knott eller ventilen er plassert. Se på toppen for de føderalt mandat arrow markeringer som indikerer til brukeren i hvilken retning de skal skru knappen for enten "on" eller "off" tilstand. Drei rattet eller spaken til "off" posisjon til det er stramt.
2

Se nøye på dieseltilførselen stuss å finne ut hvilken type kontakt din propan flaske bruker. Det finnes to typer: hånd-vendbart krage og hex-nut stil. Hvis flasken er av hånd-svingbar krage stil, indikerte grep kragen i en tett lukket knyttneve og slå den i retning av pilene for å løsne. Vanligvis er dette i en rotasjon mot klokken. Hvis flasken tilkoblingen bruker en hex-nut-kontakt, videre til trinn tre.
3

Juster halvmåne fastnøkkel til å passe hex-nut kontakten tett. Se etter eventuelle indikatoren piler nær kontakt som kan vise deg hvilken retning de skal henvende seg for å løsne, eller du kan se i manualen for din spesielle flaske. Selv om noen kontakter må være slått med klokken for å løsne, er det generelt akseptert konvensjon for de fleste propanflasker å slå mot klokken for å løsne. Vær forsiktig, men som noen trenger en rotasjon med klokken for fjerning.
4

Trekk apparatet-enden av slangen ut av, eller bort fra kontakten munnstykket, samt fjerne propan flaske fra eventuelle gjenværende montering maskinvare som gjelder for din enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134146.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff