Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva kan vi bruke i stedet for fossilt brennstoff?

Alternative drivstoff blir stadig mer nødvendig som olje knapphet blir mer vanlige og miljømessige problemer mer intense. Med bedre teknologi, mennesker utvikler måter å tappe inn i jordas økologiske ressurser, som kan resirkuleres som drivstoff for sivilisasjonens behov og bekymringer. Les videre for å lære mer om å bruke naturlige alternativer og fornybar energi for å opprettholde vår levestandard. Vind

Massive vindturbin gårder har allerede blitt installert over hele verden, og gir verden med sin mest populære fornybar energi alternativ.
Solar
p Dette er en form for fornybar energi som er blitt brukt i en årrekke, men er først nå blitt populær. Solcellepaneler installert på privat eller offentlig eiendom bruke solens lys energi til å gi en endeløs og naturlig strømkilde. Solcellepaneler kan installeres på hjemmesiden din, noe som kan gi deg skattelettelser. Forskere sier at dersom bare 25 square miles av solcellepaneler kunne bygges i ørkenen, disse panelene kunne drive hele USA.

Biodrivstoff

Biodrivstoff kan betraktes som en bærekraftig og fornybar form for energi hvis deres kilde er replenishable. Denne type brennstoff avhenger hjelp av planter som kan brennes for energi. Praktiske anvendelser av biodrivstoff inkluderer bruk av vegetabilsk olje for å kjøre biler og brenne metan for varme.
Hydrogen

Denne alternative drivstoff er fortsatt under forskning, men blir sett på som potensielt mest kraftig. Som et eksempel på sin makt, solens termonukleære reaksjoner som gir oss varme og lys på jorden bruk hydrogen som sin primære element. Hydrogen er en viktig del av vannet, den mest tallrike materiale på jorden. Metoder for å utvinne hydrogen fra havene er under konstant testing.
Nuclear Power

En svært kraftig kilde til makt, gir kjernekraft nasjonen Sveits med over halvparten av sin strøm, vind blir den andre halvdel. Sveits har en lang rykte for produktivitet at USA kunne speile. Teknologi er trygg nok i dette området av alternative drivstoff produksjonen for å adoptere som en viktig kilde til makt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134047.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff