Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan en bilbruk Energy ?

The forbrenningsmotor , som benyttes i de fleste biler, har åpnet for overføring av kjemisk energi til mekanisk energi . Dette gir bevegelse til kjøretøyet som den driver . Lagret energi

Energien lagres i form av potensiell energi gjennom de kjemiske forbindelser som finnes i bensin eller andre petroleumsprodukter som brukes til drivstoff for bil. Disse molekylære forbindelser er svært brennbart , noe som betyr at de antennes lett , forårsaker en liten eksplosjon og etablering av varmen som brensel brenner . En bil har også lagret potensiell energi i form av elektrisitet innenfor bilens batteri.
Mekanisk energi

Når tenningsnøkkelen vris i en bil , sender batteri en høy spenning støt av strøm til startmotoren , som overfører elektrisk energi til mekanisk energi som det skrur svinghjulet . Når svinghjulet er slått , er innsprøytning og eksploderte i stemplene , som er koblet til veivakselen , gir og aksler .
Energy Usage

Ifølge Fuel Economy.gov , et flertall av energien fra bensin ( opptil 62 prosent ) er tapt i motoren ineffektivitet på grunn av friksjon , pumping og luftsirkulasjon, og varme. 17 prosent av energien går tapt gjennom tomgangskjøring bilen i urbane omgivelser . Tilbehør, slik som air- condition og servostyring, bruke opp til to prosent av bilens energi. Andre uttak for bilens energi inkludere sin drivverk , bremser, luftmotstand og rullemotstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134004.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff