Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene av Hybrid Engines

Med miljøhensyn som global oppvarming på vei oppover, er enkeltpersoner og selskaper over hele verden strever med å "go green". Folk prøver å redusere sine karbon-fotavtrykk ved resirkulering og spare energi, og mange selskaper er å skape miljøvennlige produkter. Automotive selskaper og andre motor-skaper bedrifter gjør sin del ved å bygge transportmetoder som inneholder hybrid motorer. Disse motorene er gunstig i en rekke måter, inkludert å hjelpe miljøet og vår helse. Økonomisk

Fordi biler med hybrid motorer har en bensindrevet motor og en elektrisk motor, hybrider bruker kun bensin med jevne mellomrom, i henhold til "Road og Travel" magazine. Bensin er først og fremst brukes når bilen kjører med høy hastighet, jo saktere bilen kjører, jo mindre drivstoff bilen bruker. En hybridbil får alt fra 48 mpg til 60 mpg, slik at bileieren å spare et betydelig beløp med penger på drivstoff utgifter, ifølge bladet.
Miljøvennlig

En hybridbil slipper bare 25 prosent til 35 prosent av bensin utslipp som en bil med en vanlig motor gjør, i henhold til "Road og Travel" magazine. Ved å frigjøre mindre forurensning enn en nonhybrid motor, er en hybrid motor mer miljøvennlig. Å slippe mindre karbonutslipp, bør bilen kjøres på konstant hastighet hvis mulig, og sjåføren bør holde hastigheten på bilen under 70 km /h, ifølge bladet.

Helse Fordeler

Fordi hybrid motorer brenne mindre fossilt brensel enn vanlige motorer, er mindre forurensning og eksos slippes ut i luften, ifølge Planet Green, en miljøvennlig ressurs forvaltes av Discovery Channel. Eksos fra en bil kan føre til ødelagte lunger og andre sykdommer som inkluderer bronkitt eller emfysem, ifølge Planet Grønn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133977.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff