Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Enheter av Biodiesel

Biodiesel kan meget vel bli drivstoff for fremtiden. Det kan opprettes fra en av verdens største avfallsstoffer - brukt matolje. Det kan også gjøres fra omtrent alle andre olje, inkludert brukt motorolje. Brukes i en bil som har blitt konvertert til å kjøre på biodiesel, kan det gi en billig og enkel kilde til makt. Prosessen med å lage biodiesel er ganske enkel, og den kan lages i store partier for enkel distribusjon av enheten. Du trenger
Granulert lut
Metanol
filtrert, varmet vegetabilsk olje
En godt ventilert område
Goggles
Tykke hansker
øyedråpene
Pyrex beholdere (for å blande )
Stor ikke-korroderende container (for lagring)
Isopropylalkohol
pH lakmus papir eller meter
Vis gjøre Mer Instruksjoner
en

en test batch til finne ut hvor mye lut å bruke. Bland 200 ml metanol og 4,5 gram lut til luten er løst. Bland dette med 1 liter av vegetabilsk olje i en time. Etter blanding, la det sitte i en time eller to. Du vil ha to distinkte lag av biodiesel og glyserin ved slutten av den andre timen. Hvis blandingen ikke separate, prøv igjen med 5,5 gram lut.
2

Et annet alternativ er å utføre en titrering. Kombiner 1 gram av lut med 1 liter destillert vann. I en annen beholder, kombinere en milliliter av vegetabilsk olje, og 10 ml isopropylalkohol. Bruk en pipette til å dryppe luten blandingen i vegetabilsk olje-blanding, en milliliter av gangen. Etter hver dråpe, kontrollerer pH-verdien av den vegetabilske olje blandes med papir eller måler. PH bør være mellom 8 og 9, se etter en veldig mørk blå farge hvis du bruker papir. Tell antall milliliter lut brukt. Som vil fortelle deg hvor mange ekstra gram å bruke per liter.
3

Beregn hvor mye lut, metanol og vegetabilsk olje som trengs for mengden av biodiesel du ønsker å gjøre, basert på hvilken metoden du valgte. Kombiner de gram av lut med de liter metanol, helles i liter vegetabilsk olje, og omrør i en time. Så, la det sitte i ytterligere åtte timer. Hevert av biodiesel, eller tømme glyserin fra bunnen, avhengig av oppsettet ditt. For best resultat, prøv å få en blanding container med en ventil i bunnen. Du må vaske biodiesel for å sørge for at alle glyserin er borte. For å gjøre dette. bare legge en lik mengde vann og la det avgjøre i 12 timer. Vannet vil hjelpe til glyserin legger seg i bunnen av beholderen. Drenere vannet og gjøre det igjen minst to ganger mer, eller til vannet er klart. Varm opp biodiesel til 120 grader Fahrenheit å bli kvitt noen leftover vann, og den er klar til bruk. Oppbevares i et stort, ikke etsende container. Som for glyserin, kan den omdannes til en praktisk såpe. Etter skiller den fra biodiesel, la det sitte i solen for en uke eller koke det å kvitte seg med metanol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134102.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff