Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er flytende Hydrogen brukes til?

Hydrogen er det vanligste grunnstoffet på jorden. Det er funnet i hele naturen, vanligvis som en forbindelse med andre elementer. Luft, vann, mineraler og syrer alle inneholder hydrogen. Fordi hydrogen er så rikelig, er mange forskere som studerer det å bestemme nye og innovative bruk for det. Hva er det?

I vår atmosfære, er hydrogen finnes naturlig som gass. Det er en luktfri, fargeløs, smakløs og ikke giftig gass. I sin gassform, er det meget stabil, på grunn av sin bindeevne. Når gassen kjøles ned til dens kokepunkt på -423 grader C den blir en væske. Som en væske, er hydrogen fargeløs og ikke-etsende --- men på grunn av den ekstremt kalde temperaturer, må utstyret være spesialisert og stor forsiktighet må tas når du behandler den.
Mass Transit

p Det er noen masse transitt systemer som bruker flytende hydrogen til makten deres busser. Busser og andre typer kollektivtrafikk kreve lengre åpningstider og lengre områder av avstand --- flytende hydrogen som drivstoff kan møte disse behovene.
Airline Industry

Flytende hydrogen er drivstoffet som brukes i verdens første Unmanned Aerial Vehicle. Denne bilen er brukt i orkan sporing fordi det kan nå høyder på opptil 98000 meter over havet og kjøre i 24 timer uten å fylle drivstoff. Teknologien brukes til å utvikle dette håndverket kunne føre til ytterligere gjennombrudd i flybransjen.
Space Program

Flytende hydrogen brukes som rakettdrivstoff. Det amerikanske romfartsprogrammet bruker flytende hydrogen som drivstoff og flytende oksygen som oksidant. Selv om hydrogen gir noen utfordringer når det gjelder lagring, gir denne kombinasjonen mest makt per gallon, noe som betyr at et oppdrag kan utføres med færre drivgasser, og derfor mindre kjøretøy.
Fuel of the Future

Noen sier at flytende hydrogen er drivstoff for fremtiden fordi det er "ren" brenning. Forbrenning av flytende hydrogen ikke produserer forurensende stoffer: det eneste biproduktet er vann, noe som ville faktisk være bra for miljøet. Begynnelsen på slutten av 1990-tallet bilprodusenter, deriblant BMW, utviklet flere hydrogenbiler. Men det er mange hindringer og utfordringer som først må oppfylles for at hydrogen skal bli et drivstoff tilgjengelig for alle å bruke.
Farer og utfordringer

Bruke og arbeider med flytende hydrogen er farlig fordi det er lett brennbare, kan forårsake kvelning, og kan forårsake forbrenning på grunn av utsettelse for svært lave temperaturer. Følgende fakta om flytende hydrogen medfører utfordringer som må overvinnes for at det skal bli brukt i daglig lives.Hydrogen liker seg i gasstilstand. Den flytende tilstand må være veldig kaldt, og selv når temperaturen blir opprettholdt, er isolasjonen ikke perfekt og flytende hydrogen vil fordampe med en hastighet på om lag 1,7 prosent i dag.Det infrastrukturen i USA måtte drastisk endring. Ifølge National Research Council, ville det ta ca $ 55 milliard over de neste 15 årene for å skape planter som kan produsere flytende hydrogen i store nok mengder til å støtte transport i daglig lives.Liquid hydrogen har en tetthet på 0,07 gram per kubikkcentimeter, som betyr at en hydrogen tank for en bil må være mye større enn det i dag is.Since betydelige mengder hydrogen er ikke tilgjengelig i naturen i ren form, hvor du får hydrogen er et spørsmål som må besvares. Hydrogen blir vanligvis hentet fra naturgass gjennom dampmetanomdanning. Det kan også tas ut fra kull og fra vann ved hjelp av elektrolyse. Men uansett hvilken metode som velges, de alle bruker en betydelig mengde ressurser, enten naturgass, kull eller elektrisitet, og mengden av hydrogen innhentet for å slå til energi er ikke verdt energien brukt til å få it.Although det er betydelige utfordringer, de fakta som hydrogen er så rik og kan brenne uten å legge til klimagasser tilby nok løfte om at fremtidig bruk blir studert mer hver dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134049.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff