Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Carpool Rideshare Grants

Ridesharing, en vanlig metode for carpooling, og tilbyr et miljøvennlig alternativ til individuelle kjøretøy for transport. På grunn av den positive virkningen på miljøet ved å redusere antall biler på veien, flere føderale og private organisasjoner aktivt bidra til økt utbredelse av rideshare programmer og gi tilskudd for å hjelpe fremme programmet. Disse midlene skal brukes til å synliggjøre fordelene ved rideshare og for utvidelse av offentlig transport programmer. NJ Transport Grants

delstaten New Jersey har vært proaktive i å fremme fordelene av rideshare program for beboerne i løpet staten sin. I tillegg til å oppmuntre alle borgere i staten New Jersey for å delta i rideshare programmer som bil pooling, ved hjelp av buss i motsetning til kjøring, og pendling med van, har staten donert midler i form av individuelle rammetilskudd til ridesharing organisasjoner hele staten. Disse midlene bidra til å oppveie kostnaden av personbiler varebiler, samfunnsutdannelse og publikasjoner fremme fordelene av rideshare program. Organisasjoner som er interessert i å skaffe bevilge midler gjennom staten New Jersey kan søke direkte gjennom New Jersey Department of Transportation.

New Jersey Department of Transportation

Department of Transportation

PO Box 600

Trenton, 08625 NJ

800-772-2287

state.nj.us
Oregon Transportation Department

Oregon Department of Transportation (ODOT) problemstillinger tilskudd i form av tilskuddsordninger som bidrar til å støtte veksten av carpooling og vanshare hele Willamette Valley-området. Disse midlene blir brukt til å kompensere opp til 50 prosent av kostnadene til van leieavtaler og bensin. Tilskuddet midler brukes til å bidra til å fremme bruk av offentlig transport i hele området ved hjelp av buss og Chemeketa området Regional Transport System (HANDLEKURVER). Mens mye av tilskuddet finansiering er gitt direkte gjennom Cherriots Rideshare, en leder i rideshare årsaken, andre grupper i hele samfunnet er velkommen til å søke.

Oregon Department of Transportation

555 13th St. NE, Ste. 3

Salem, OR 97301

503-986-3300

oregon.gov
NY Energiforskning

New York State Energy Research and Development Authority problemer bevilge midler til organisasjoner som fremmer og oppfordrer rideshare som et alternativ til individuell transport. The Energy Authority samarbeider med organisasjoner og skoler som Ithaca College for å hjelpe å dekke kostnadene ved alternative former for transport som carpooling og van deling. Midlene brukes også for utvikling av programmer som hjelper studenter og innbyggere i New York for å finne carpooling og rideshare programmer over hele staten. Søknader blir godkjent fra sak til sak og stipender kan variere. Interesserte søkere kan søke direkte gjennom New York State Energy Research and Development Authority.

New York State Energy Research and Development Authority

17 Columbia Circle

Albany, NY 12203

518-862-1090

nyserda.org

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133985.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff