Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Gas Powered Cars Vs. Alternative drevet biler

I den siste tiden har alternativ energi blitt et begrep med raskt voksende popularitet. En næring som har jobbet med alternative drivstoff er bilindustrien. Biler og lastebiler har alltid hatt mange tilgjengelige alternativer, men i dag, må du også bestemme hvilken type brensel du ønsker å kjøpe. Fyre Tilgjengelighet

Du kan finne minst én petroleum (gass og diesel) fyllestasjon i hver eneste by i landet. Bensin og diesel har vært en standard for å drive biler og lastebiler siden starten deres. Alternative energikilder er ikke et nytt konsept, men det er imidlertid et nytt produkt. Når man snakker om biodiesel eller hydrogen brenselcellebiler, er det viktig å vurdere hvordan vanlige fyllestasjoner for disse drivstoffene er. Du kan finne et par i større og mer folkerike byer, men disse stasjonene blir knappe utover det.
Økonomi

Drivstofforbruket har bare vært et problem i biler og lastebiler et par ganger i løpet av de siste 30 årene. Med det økende behovet for økologisk ansvar og lave driftskostnader, har bilprodusentene i verden jobbet for å gi den mest drivstoffeffektive biler mulige. Selv med den teknologien de har, de mest drivstoffeffektive biler knapt bryte 35 MPG. Elektriske biler som Chevrolet Volt, kan enten kjøre helt av elektrisitet uten bensin, eller kan oppnå en svimlende 230 MPG ved å kjøre en bensindrevet generator.
Pålitelighet

bilmerker har hatt godt over et århundre å utvikle en pålitelig bil. De fleste petroleumsprodukter biler i dag er i stand til liten eller ingen vedlikehold de første par årene av eierskap og vil gå uten å lykkes. Produsenter hevder at noe alternativ drevet kjøretøy de produserer er pålitelig, og det er ingen bevis for å bevise det motsatte.
Safety

Petroleumsbrensel kan være ekstremt brannfarlig, og selv eksplosiv under de rette omstendighetene. På grunn av dette, har utallige skader og dødsfall fra kjøretøy branner skjedd siden begynnelsen av bilen. Det ville være lett å si at elektriske kjøretøy vil være mye tryggere, men det er fortsatt for tidlig i deres eksistens til å uttale seg sånn. Hydrogen er en brennbar gass, og kan være farlig hvis det ikke behandles, akkurat som bensin
miljøpåvirkning

petroleumsbasert brensel produserer CO2 når de brukes;. Dette er et drivhusgass. Det er anslått at forbrenning av disse fossile brensler er en av de største bidragsyterne av klimagasser og global oppvarming. Hybridbiler gi en mye mindre mengde klimagasser, og hydrogen brenselcelle sies å skape ingen utslipp unntatt vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134100.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff