Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene med solcelledrevne Kjøretøy

Solar-drevne kjøretøyer ikke kan være en realitet på amerikanske motorveier som i 2010, men bil selskaper, universiteter og non-profit organisasjoner er racing til å utvikle prototyper som de håper en dag vil bli drevet av millioner . I Kina er en solcelledrevet bil som kan reise 90 miles etter 30 timers lading eller tre mil etter en time lading allerede er på markedet. Ingen forurensning

Solar-drevne biler skaper ingen forurensning fordi de tar all sin energi fra solen. Noen soldrevne biler har solcellepaneler festet direkte til kjøretøy, som krever direkte sollys for bilen til å bevege seg, mens andre, som biler i Zero Emission Race, bruke en rekke solcellepaneler for å lade batteriene som er installert i kjøretøy. Uansett, ingen forurensning er generert.
Gratis Fuel

Sollys er gratis, og for de kjøretøy som kjører på solenergi, det betyr at drivstoff er gratis. Til tross for en innledende investering, er gratis drivstoff for livet en stor fordel av solenergi kjøretøy, ifølge US Department of Energy. Og mens den opprinnelige kostnaden for solenergi kjøretøy er svært høy som i 2010, forventer det amerikanske Department of Energy som koster å slippe som teknologien forbedres.

Minimum Reparasjoner
< p> Med mindre bevegelige deler enn en tradisjonell bil, soldrevne biler har færre reparasjoner og mindre vedlikehold. Solar-drevne biler, som elektriske biler, har ikke en forbrenningsmotor eller en masse andre deler som kan bryte i tradisjonelle biler. Solar-drevne biler vil ha sitt eget sett med problemer, men oljeskift og andre typiske vedlikehold vil bli eliminert.
Ekstra Gadgets

Mens biler som i 2010 kan ikke være helt solcelledrevet ennå, er enkelte produsenter som bruker solenergi komponenter for å legge til ekstra gadgets. 2010 Toyota Prius bruker solcellepanel til å drive en elektrisk vifte som bringer luft inn i bilen automatisk når hytta når en viss temperatur. General Motors '2008 Cadillac Provoq bruker solcellepanel på taket for å hjelpe makt bilens tilbehør, slik som innvendig lys, lyd system og mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134387.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff