Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik Be for spillolje

I denne tid med høye dieselpriser, er et stadig økende antall mennesker bruker brukt yngel olje til drivstoff sine dieselbiler. Og hvorfor ikke? Det virker som en drøm-come-sant: Bruk av andre folks søppel av hendene i den hensikt å fyre opp bilen. Du får gratis drivstoff, og du reduserer sitt avfall utgang. Konvertering din dieselbil som yngel-olje er enkel, og i noen områder, unødvendig. Du trenger bare å sørge for at du bor i et område hvor oljen holder seg flytende til enhver tid. Hvis du er i et kaldere klima, kan det hende du må installere en tank varmeapparatet å holde drivstoff i flytende form. Problemet er at denne formen for gratis drivstoff blir mer og mer populært etter som tiden går, så med mindre du jobber i et kjøkken med en svært aktiv Fryalator, må du kanskje å nærme din forespørsel med en grad av nåde. Her er noen forslag. Du trenger
5-gallon Skuffer
Vis flere instruksjoner
en

Du trenger en konstant tilførsel av brukt frityrkokeren olje eller avfall vegetabilsk olje (WVO), så velg kildene dine nøye. De fleste moderne kjøkken har en Fryalator stasjon, så markedet er stort. Hvis du går til den lokale Kentucky Fried Chicken, der de produserer volumet av maten ut av frityrgryter, vil du finne at de har et volum av yngel olje tilgjengelig, men at du kan være på linje bak ti andre diesel lastebil eiere , fordi KFC er en så opplagt valg. Vurdere den lokale hamburger stand - yngelen olje trenger ikke å endre så ofte som KFC, men kanskje færre folk har tenkt på det. Den lokale fish and chips restaurant er et annet opplagt valg. Også prøve Steakhouse, uformelle restauranter og fine spisesteder, alle har frityrgryter, og de sannsynligvis skifte olje en eller to ganger per uke. I tillegg vil du trenge flere kilder for deres olje, som en typisk kommersiell frityrkokeren tar bare 2,5 til 5 liter olje per fylle, og den typiske lastebil med to tanker vil holde rundt 48 liter.
2

Approach leder av restauranten i en vennlig og høflig måte. Husk, han gjør deg en tjeneste, men på samme tid, du gjør ham en tjeneste også, så nærmer det som en gjensidig fordelaktig forhold du ønsker å delta. Ikke mist motet hvis sjefen vil at du skal snakke til kjøkkenet leder eller kokk eller til eieren av restauranten for å trene avtale. Det beste stedet å starte, men er med sjefen.
3

I noen områder der biodiesel er svært populært, vil du finne noen restauranter som selger sine WVO. Ikke bli overrasket eller opprørt over denne praksisen. Restaurantbransjen har høye kostnader og minimal fortjeneste i de fleste tilfeller, og sjefen gjør sitt beste for å forbedre bunnlinjen. Hvis prisen at restauranten spør er for høyt for budsjettet, takke dem og informere dem om at du ønsker å se andre steder på denne tiden, men at du kan være tilbake. Del selskap allernådigst og med et håndtrykk - husk, om du ikke ønsker å brenne denne broen bak deg, som du kanskje finner ut at de tilbyr den beste avtalen i byen
4

Avtal å transportere. WVO med minimal innvirkning på restaurant. For dette formålet, får flere fem-gallon bøtter med lokk, tilgjengelig på det lokale maskin eller hjemme forbedring butikken. Restauranten setter trolig sin WVO tilbake i plast kanner at det kom i - hvis de ansatte vil hånden du mugger, vennlig akseptere dem og filtrere oljen når du kommer hjem. Hvis oljen er i en container at restauranten ønsker å beholde, overføre det til dine egne bøtter, forsegle dem opp og være på vei.
5

Husk din oppførsel. Igjen, du ber om en tjeneste fra restauratører i ditt område, og de er mennesker med hvem du vil ønske å opprettholde et forhold for å holde lastebilen drevet. Så, for å nå dette målet, hvis restauranten har anlegget for det, skylle ut oljen bøtter og bøyes over bakover for å gjøre transaksjonen så vennlig som mulig for alle involverte parter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134023.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff