Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer biler til å kjøre på elektrisitet

Konvertering en bil fra bensin til elektrisitet avhenger hell på den type bil valgt, kvaliteten på hardware og kostnader. To grunner for å konvertere en bil fra bensin til en elektrisk er å redusere utslipp og for å spare penger. Den opprinnelige kostnaden for konvertering er derfor viktig å vurdere. Du trenger
Automobile med å jobbe kjører utstyr (alt men motoren må være intakt)
En 20-hestekrefter (eller høyere) DC elektrisk motor (spenning kan variere)
12 (eller flere) dyp -syklus bil /marine batterier selg Electric akselerator (fartskontroll)
Spenning måle
30 fot (eller flere) av høy tetthet, solid-core kobbertråd (2 manometer eller lavere)
utgående aksel adapter
Motor monterer
Sveising fakkel
Metal panel
høy spenning elektriske kontakter
høyspenning batterilader
Voltmeter
Vis flere instruksjoner

1

Skaff en bil egnet for konvertering. Små økonomi biler er ideelle, som er noen mini pickup lastebiler. Vekt er en viktig faktor. Motoren behøver ikke å løpe, eller til og med være til stede, men de "løpeverk" må arbeide. Overføringen vil operere bedre hvis det er en manuell (ikke automatisk) skift. Stammen, eller gasstank område, av bilen vil holde batteripakken og må ha tilstrekkelig plass. Bilen må heller ikke ha servostyring eller strøm bremser.
2

Fjern alle bensin deler fra bilen. Dette omfatter motor, bensin tank, drivstoff linjer, eksos og kjølesystem. Den bremser, styring og elektrisk delsystem bør ikke bli berørt.
3

Monter batteripakken og holder skuffen. Dette vil kreve at sveise-og metallblikket på undersiden av bilen, noe som gjør nok plass til å romme 12 batterier. Batterier må samsvare med spenningen på motoren, så hvis motoren er en 24-volt DC motor, deretter 12 12-volts batterier blir to 12-volts pakker justert i serie for å lage 24 volt. Batteriet skuffen kan bli utsatt for elementene.
4

Wire bilen for høy spenning ved hjelp av solid kobbertråd og installere gasspedalen og spenning måleren. Sørg for at all ledningen er isolert og ingen jording kan forekomme en gang installert. Kjør ledningene fra batteriet langs floorpan på førersiden, opp til gasspedalen og spenning måleren. Elektriske akseleratorer er tilgjengelig på golf cart butikker eller elektrisk konvertering forhandlere. Spenningen måleren kan monteres hvor som helst på instrumentbordet, til og med i stedet for gass-måleren. Måleren skal være på den positive batteri bly. Bryte forbindelsen fra batteripakken til motoren.
5

Installer batteriet lader. Monter laderen noe i nærheten av batteripakken, ledningsnett sitt innspill fører til en 110-volt heavy-duty skjøteledning (20 + amp). Utgangsdataene ledningene kan koples til en bryter, eller direkte til batteriene, avhengig av spenningsutgangen av laderen. Ved hjelp av en lader som er konstruert for elektriske golfbiler er anbefalt, ettersom de har de fleste funksjoner som kreves, inkludert fjærbelastede gulv pedaler.
6

Installer DC elektrisk motor. Montering av motoren krever den utgående akselens linje med overføring drivakselen. En adapter kan være nødvendig å koble de to akslene sammen, men noen skrapmetall og kreativ sveising kan være et alternativ. To viktige faktorer er rotasjonsretningen til motoren og vinkelen på akslene. Hvis det er en stor ubalanse i disse akslene, kan det være vibrasjoner i fart eller skade på maskinvaren. Koble ledningene fra gasspedalen til motoren.
7

Plug bilen, bruker skjøteledning til laderen, i standard hus strøm. Hvis batteriene er lave, kan de ta åtte til tolv timer å lade helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134024.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff