Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er fordelene med naturgassbiler?

Naturgass regnes som et alternativt drivstoff. Naturgassbiler, som er mer effektiv enn hybrid elektriske biler, fungerer på samme måte gassdrevne biler og har gnist antente motorer. Naturgassbiler er svært effektive i å redusere klimautslippene, drivstoffkostnader og avhengighet av utenlandsk olje. På grunn av etterspørselen etter alternative drivstoff, er det et økende antall naturgass fyllestasjoner.
En renere drivstoff

naturgassbiler hovedsakelig brenne metan (CH4) som er det mest effektivt redusert hydrokarbon drivstoff. Metan produserer mindre karbondioksid enn alle andre hydrokarboner. Sammenlignet med gass-og diesel-drevet kjøretøy, naturgassbiler produsere cirka 93 prosent færre giftstoffer. Konvertering av en søppel lastebil til naturgass tilsvarer å fjerne 325 biler fra veien, i form av klimagassutslipp, kreftfremkallende og giftige stoffer, nitrogenoksider og partikler.
Naturgass og sikkerhet

Som hydrogen og bensin, har naturgass fare for eksplosjon. Det er imidlertid et tryggere alternativ. Dersom en lekkasje oppstår, dispergerer lett metan til atmosfæren. Dette er i motsetning til den faren at en bensin lekkasje utgjør. Bensin skaper en farlig sky av damp og lavt flammepunkt, noe som gjør det lett antennelig. Naturlig gass er også ikke-toksisk. I tilfelle av en naturgass lekkasje ikke vil forurense grunnvannet. En odorant legges alltid til naturgass som raskt varsler folk til lekkasje.
American Made

Nesten 98 prosent av naturgassen som brukes i USA er produsert i Nord-Amerika. Produksjonen er økende i USA, og 2030 nesten alt av naturgassen som brukes i USA vil bli produsert innenlands. I kontrast er Amerika i dag importerer 60 prosent av petroleum sin. Naturgassbiler kan lindre USAs avhengighet av utenlandsk olje og gir 30 prosent lavere drivstoffkostnader.
Kjøp Ny eller Konverter til Naturgass
p Det er et økende antall naturlig gass ​​biler tilgjengelig i markedet. Eiere av disse bilene rapporterer at de varer lenger og krever mindre vedlikehold enn bensindrevne biler. Det er imidlertid mulig å omdanne eksisterende gass-drevne biler for naturgass. Konverteringen prosessen krever en lagertank for den av naturgass og installasjon av injeksjonsdyser. Fordi konverterte biler har fortsatt en gass tank, kan gass brensel brukes når naturgass bensinstasjoner er ikke i nærheten. Men de to drivstofftanker legge vekt på kjøretøyet og redusert lasteplass.
Naturgass er Renewable

Naturlig gassreserver i USA kan gi drivstoff i over et århundre. Imidlertid kan gass også være laget av organisk avfall og energiavlinger. Organisk avfall kunne produsere tilsvarende 10 milliarder liter bensin. Ved hjelp av energivekster, for eksempel switchgrass, som en form for fornybar naturgass kan gi en ubegrenset kilde til alternative drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134131.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff