Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Gass versus Elektriske Motorer

Verden synes å ønske å Wain seg av avhengighet av fossilt brensel. Med den drastiske økningen i oljeprisen, er forbrukerne møtt med et vanskelig valg å vedta en dyrere, rentbrennende bil nå, eller feste med en billigere gassmotor. Foreløpig elbiler tilby en bedre opplevelse for daglig kjøring, men bensin biler er bedre for lange turer. Gass og elektrisk begge tilbyr fordeler i en kostnadsanalyse.
Historie

Selv bensindrevne motorer har vært allestedsnærværende i nesten et århundre, de første bilene brukte elektriske motorer, rapporter "New Car Kjøpe Guide". Bensin til slutt vant over strøm på grunn, ironisk nok, den rikelig tilførsel av olje på den tiden. Mest generelle butikker allerede hatt bensin for salg, nesten som en forgjenger til bensinstasjonen. Eksisterende infrastruktur og cheapness av bensin på den tiden slutt gjorde fossilt brensel bransjestandard (Se Resources en).

Utslipp

Elektriske motorer ikke gi noen klimagassutslipp, mens gass motorer produserer mye forurensning, ifølge Environmental Protection Agency. Mens elektriske motorer kan operere rent, produserer produksjon av elektrisitet karbonutslipp med mindre kraftverket benytter solenergi eller annen ren kilde. I dag genererer kull halvparten av all elektrisitet, mens svært få planter bruker en fornybar kilde.
Reiseavstand

Elektriske biler er ikke veldig nyttig for lange turer med mindre du kan finne et sted å lade dem, hevder EPA. Den gjennomsnittlige elektriske bilen kjører opp til 60 til 70 miles på en lading. På den annen side, får en bensindrevet bil 24,7 miles per gallon på en enkelt gallon, i henhold til US Department of Transportation. En gjennomsnittlig tank kan holde 16 liter, noe som betyr en gass bil kan reise rundt 395 miles på en full tank.
Driving Experience

Fordi elektriske biler holder svært få kjører deler, de gir føreren en mye roligere og behagelig kjøreopplevelse, melder EPA. Mindre støy kan også gi de som bor ved siden av motorveier og høyt trafikkerte områder en mye morsommere levende opplevelse. På den annen side, elektriske biler bruker klumpete batterier som tar opp mer bagasjeplass, forlater mindre plass for passasjerer og eiendeler.
Kostnader

På den ene siden, elektriske motorer koste mer enn et tilsvarende bensindrevet motor, men på den annen side koster det mye mindre å fylle bensin en elektrisk motor. Den EPA rapporterer at elektriske motorer koster ca $ 180 per år for å kjøre, bensin brukere bruker i gjennomsnitt $ 600 per år på gass. Elektriske biler varierer i pris fra $ 15,000 til $ 40,000 for en oppføring nivå kjøretøy, mye mer enn en entry level bensindrevet bil. Elektriske biler krever også en ny batteri ca hvert tredje år ved en gjennomsnittlig pris på $ 8000, ifølge EPA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134130.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff