Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvor langt kan Elektriske Biler ?

Mens elbiler er mer miljøvennlig enn bensin biler , er en elektrisk bil rekkevidde begrenset av batteripakken og kjøreforhold , og varierer etter kjøretøyet . Tesla Roadster

Tesla Roadster , som kom på markedet i 2008 , var den første elektriske produksjonen bilen til å bruke høyere makt lithium - ion-batterier og har en rekkevidde på mer enn 200 miles , avhengig av kjøreforhold .
Zap Xebra

Xebra er ment som en pendler bil og har en maksimal rekkevidde på 25 miles , men kan reise opp til 40 miles per dag hvis batteriene er belastes mellom turer .
Chevy Volt

Volt kan reise opp til 40 miles på elektrisk eneste makten og etter det, sparker en bensindrevet generator i å lade batteripakken .
Neighborhood Electric Vehicles

En rekke nabolaget elektriske biler er på markedet . De kan bare reise maksimalt 25 mph . De inkluderer Zenn og Gem, som har en rekkevidde på 40 miles og 30 miles , henholdsvis .
Teknologiske fremskritt

batteri teknologi fortsetter å utvikle seg , og Nissan forventer har lithium - ion batterier som ville gi en bil et utvalg av nesten 250 miles klar til å treffe markedet i 2015 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134098.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff