Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Typer av LPG biler

LPG (også kjent som Autogass eller propan) biler kjøres på enten LPG eller bensin. Du kan enten kjøpe en bil med dual-fuel LPG system installert, eller få en konvertering. Det er tre hovedtyper av LPG konverteringer. Åpen Loop

Open loop er egnet for de fleste eldre biler. Gass blir fordampet og leveres til motoren via en inngangsport, hvor den blander seg med luft for å danne brensel. Dette er et manuelt system uten datastyrte justeringer.
Closed Loop

Lukket sløyfe er hensiktsmessig for de fleste biler fram til 1996. Det ligner til Open Loop men inkluderer sensorer for å kontrollere blanding av luft og LPG, noe som gir forbedret ytelse.
Multiple Point
p Dette passer for de fleste innsprøytningssystem biler fra 1992 og utover, inkludert turboladede biler. Det er et lukket kretsløp med automatisk blanding, og drivstoff sprøytes fra flere punkter.
Volvo

Et eksempel på en produsent innføre LPG biler er Volvo, som har LPG versjoner av sine V40, V70 og S80 linjer. Bilene bruker flere punkt innsprøytning og kan variere miksen basert på betingelser.
Andre Produsenter

Andre bilprodusenter med LPG biler inkluderer Proton (GEN-2 økologisk) ; Opel (Astra, Corsa), og Vauxhall (Zafira). Ifølge Verdens LPG Association, produsenter som tilbyr LPG biler eller konverteringer er Ford, GM, DaimlerChrysler og Nissan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134097.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff