Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage hydrogengass for biler

Hydrogen gassen produseres i en rekke prosesser. Mest hydrogengass dannes ved olje-raffinering. Imidlertid er elektrolyse, og den kjemiske reaksjon mellom vann og elementært aluminium blir undersøkt som alternative produksjonsmetoder. Av disse er den mest vanlige metode for elektrolyse. Mens det er vanskelig å produsere nok etter behov for å kjøre en forbrenningsmotor, eksperimenter viser lovende resultater. Planer for "elektrolysørene" er tilgjengelig på mange nettsteder på Internett. Instruksjoner
en

Monter Electrolyzer bolig stykker. Huset er laget av tomme tykk-akryl og ved montering må være impregnerte ve-tett og i stand til å motstå trykkene sett under bruk. Bruk den spesielle akrylatlim å binde bitene sammen, og forsegle innsiden skjøtene med silikon fugemasse.
2

Prep og montere rustfrie plater i huset. Elektrolysatoren i planene, leveres i referanse delen, bruker 101 rustfritt stål plater. Sand hver og en foran og bak ved hjelp av et kors skravering, for å fjerne oksydasjon og øker overflaten. Avslutt prep prosessen ved å følge rengjøring og magnetiseringsstrøm prosedyre som ligger i planene.
3

Bland elektrolytt og fylle enheten til 1 cm under toppen av platene hvis du har valgt likestrøm kraftforsyning, eller halvveis opp tallerkenen overflaten hvis du har valgt å bruke den valgfrie resonans frekvens krets
4

Plasser enheten inn i bagasjerommet og skru den til gulvet. Feste den til sikkerhetsanordningen kalles en "Bobleren" for å hindre strøm tilbake under bakoverbevegelse av brann. Kjør forsyning linje fra bubbler til inntak manifold under panseret, og fest den til en manifold vakuum kilde.
5

Forsyning makt, fra batteriet, til de positive og negative plater hvis du har valgt likestrøm metoden, eller elektronisk oscillator krets hvis du har valgt resonansfrekvensen design. Enheten vil nå gjøre hydrogen til bruk i bilen for å forbedre drivstoff kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134229.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff