Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Gratis planer om å bygge en HHO Generator

Mest HHO nettsteder bare gi grunnleggende informasjon om HHO generatorer og deretter tilby lenker til steder hvor du kan kjøpe skjemaer, guider og tilgang til til nettsteder som vil lære deg å bygge HHO generatorer. Men det er noen gratis informasjon tilgjengelig som er omfattende og fullstendig. Den "Smack sin Booster" guide vil leverer komplette instruksjoner og en detaljert liste over materialer behov for å konstruere en HHO generator, og "High-Efficiency Series-Cell Electrolyzer" guide vil gi deg all nødvendig informasjon og gode tips for å konstruere den mest effektive elektrolysør for anvendelse i en HHO generator. Smack sin Booster

"Smack sin Booster" beskriver bygging og installasjon av en HHO generator i en motor-kjøretøy for å øke bilens drivstofføkonomi og redusere skadelige utslipp. Den "hydroksy" gass produsert ved HHO generatoren blir blandet med den luft som suges inn av motoren. Fordi det er så hydroksy brennbart, det forbedrer effektiviteten av forbrenningen i motoren, noe som i sin tur øker effekten av motoren. Hydroxy renser også sot ut av innsiden av motoren, forbedrer drivstofføkonomi av kjøretøyet og det eneste biprodukt er vann. Smack sin booster produserer 1,7 liter hyrdroxy per minutt.

Veiledningen nøye skisserer sikkerhetsprosedyrer som bør tas. Det så nøye detaljer bygging av generatoren, inkludert hvordan å koble generatoren og hvordan du installerer den i et kjøretøy. Ved slutten av føringen, blir detaljerte instruksjoner gitt for å optimalisere elektrolyttblandingen i vannet og en serie av diagrammer som beskriver hvordan man skal prosessen fungerer er gitt. Dette er ikke bare en utmerket gratis guide for å bygge en HHO generator, gir det en god del nyttig skjematisk, vitenskapelig og bakgrunnsinformasjon om å produsere hydroxy og bruke det som drivstoff.
Høy effektivitet Series -Cell Electrolyzer

Denne håndboken gir en detaljert beskrivelse av den felles-duct-serie-celle electrolyzer utformet og patentert av William Rhodes, Yull Brown og Ernest SPIRIG. Utformingen ble senere videreutviklet av George Wiseman og Bob Boyce. En elektrolysør er den avgjørende komponent i enhver HHO generator. Det fører vannmolekylene å faktisk splitte og danne hydroxy. En serie-celle electrolyzer er design mest brukte i HHO generatorer og denne guiden gir en detaljert diagram, en konstruksjon guide og en rekke tips for å bygge enheten. Denne generatoren krever omtrent 12,9 til 14,1 volt med kontinuerlig strøm (V) til å operere, noe som gjør det ideelt for kjøretøy design liker Smack generator. Under optimale forhold, har enheten en 80 - 90% virkningsgrad

Byggingen guide tilbys er enkel, men detaljert og gir nøyaktige målinger og materialer for optimal drift.. Veilederen inneholder også 11 tips på slutten som vil hjelpe deg å forstå og finpusse generator for maksimal ytelse og effektivitet. Denne guiden, i kombinasjon med "Smack sin Booster guide, gir omfattende og komplett instruksjoner forgrunnen bygge svært effektive og tilpasses HHO generatorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134217.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff