Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en Mercedes Diesel til Bio Diesel

Konvertering diesel Mercedes å kjøre på biodiesel er enkelt og gir flere store fordeler for miljøet, samt din bil. I motsetning til petroleumsbasert diesel, er biodiesel et fornybart drivstoff som produserer færre giftige utslipp. Det er også et bedre smøremiddel for motoren din. Kjører bilen på biodiesel krever litt ekstra arbeid, og resulterer i en svak nedgang på drivstoffeffektivitet. Som vi beveger oss bort fra fossile brensler skjønt, de miljømessige fordelene ved å bruke biodiesel enn diesel gjør en ekstra innsats verdt. Du trenger
Fuel filter
Vis flere instruksjoner
en

finne din nærmeste biodiesel kilde. Mange større amerikanske byer har minst ett eller to bensinstasjoner som tilbyr biodiesel på pumpen, selv om det er sjelden å finne 100% ren biodiesel. Oftere drivstoffet er blandet med petroleum diesel for å redusere kostnadene, samt å forbedre drivstofføkonomien og kaldt vær fungerer.
2

Fyll opp drivstofftanken med biodiesel. Din tank trenger ikke å være tom -. Diesel og biodiesel er kompatible drivstoff som kan blandes så ofte som du ønsker eller trenger (se referanse 1)
3

Kjør gjennom minst en full tank med biodiesel, helst to eller tre.
4

Skift drivstoffilter i din Mercedes. Biodiesel er et løsemiddel og løsner opp år med diesel oppbygging i drivstoff linjer. Dette bygger opp samler i dieselfilter og vil tette systemet med mindre du endrer filteret. Rådfør deg med bruksanvisningen hvis du er usikker på hvor drivstoff filter er plassert. Når du finner filteret, skru det, la det renne, og erstatte med det nye filteret.
5

Sjekk det nye drivstoffilteret med jevne mellomrom i løpet av de neste par stridsvogner av biodiesel, eller du merker en markant reduksjon i strøm mens du kjører bilen. Du må kanskje skifte filter igjen, avhengig av hvor mye oppbygging var i dine drivstoff linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134437.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff