Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Homegrown Biodiesel

Med den stadig økende prisen på gass, er alternative drivstoff alternativer blir mer viktig for verdens nasjoner. En fornybar energikilde er biodiesel, men det er ikke allment tilgjengelig på grunn av vanskeligheter og kostnadene ved å produsere den i store mengder. På grunn av sin varierte bruksområder og relativt enkelt å lage i mindre mengder, noen mennesker har begynt å lage sine egne hjemmelaget biodiesel å bruke i sine dieselbiler. Prosessen er farlig, og krever stor forsiktighet. Du trenger
Blender
20 ml Beaker
500ml Beaker
1500ml Beaker
Gradert sprøyte eller pipette
Petri Dish
1 1/2 liter vegetabilsk olje
5 gram lut
en flaske isopropylalkohol (rubbing alkohol)
1L destillert vann
en flaske Phenolphthalein Solution
en flaske metanol eller etanol
Goggles
Gummihansker
To 2L Empty Krukker
Spoon
Digital skala
Apron
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

eliminere eventuelle uønskede bunnfall i olje hvis du bruker avfall vegetabilsk olje.
2

Rengjør alle begre, petriskål, krukker og uteksaminert sprøyte ved å vaske med varmt vann. Nullstille digital skala og satt til å lese gram.
3

Ta på gummihansker, vernebriller og forkle. Sørg for at alle Materialet er tett montering.
Titrering
4

Bruk av digital skala, måle ut et eneste gram av lut. Plasser denne inn i petriskål og deretter blande inn i den liter destillert vann.
5

blande en ml vegetabilsk olje med 10 ml av isopropanol. Varm forsiktig inntil oljen er oppløst i alkohol, og blandingen synes jevn og klar.
6

til to dråper av fenolftalein-løsning, en pH-indikator, til den vegetabilske olje og alkohol-blanding.

7

Bruke gradert sprøyte eller øye dropper, legge til et par ml av lut blandingen til alkohol /vegetabilsk olje løsning under omrøring det. Bruk din foretrukne redskap for å ta i 5 ml og sakte dryppe dem i løsningen, en milliliter om gangen, mens du rører til løsningen blir en hot pink i minst 10 sekunder.
8

Ta note av antall ml luten blanding du brukte, så det nummeret, lagt til 3,5, vil være gram lut per liter olje for å gjøre biodiesel.
Blending

9

Mål en liter av den vegetabilske olje i 1500 ml begerglass, 200 ml metanol eller etanol i 500 ml begerglass, og forberede den mengde lut dere bestemt var det nødvendig å bruke per liter olje.

10

Hell lut og metanol i blender, og bland på "low"-innstillingen til løsningen er blandet helt. Etter dette trinnet, må du raskt fullføre resten av prosessen, som natriummetoksyd du opprettet her er utsatt for fordampning.
11

tømme liter filtrert vegetabilsk olje i blender med natriummetoksydoppløsning, og bland i 15 minutter.
12

Tøm blandingen i en av tomme containere, være forsiktig så du ikke søler noe. Plasser toppen på glasset, og la den til å slå seg ned i romtemperatur i minst 8 timer.
13

Separer biodiesel, som er det øverste laget, og glyserin, som er bunnlaget , ved å tømme biodiesel inn i den andre krukken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133948.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff