Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Fuel Ulemper

Hydrogen drivstoff, var "cool" drivstoff og science-fiction-farget arving-håpefulle til petroleum dominans i de grønne drivstoff kriger, ikke klar til å ta sentrum scene som 2010 dalte, plaget som det var med logistiske problemer som gjør det for plagsom å konkurrere. Hydrogen, men lovende i sin enkelhet og null eksosutslipp, ikke holde opp også i form av økonomisk gjennomførbarhet, ifølge en rapport fra Andrew Snyder of Columbia University.Hydrogen er dyrere å produsere enn det er å bruke hydrogen som drivstoff . Videre gjør den gjennomsnittlige brenselcellen kort levetid for en kostbar erstatning for fossilt brensel. Expense

For mange av grunnene er oppført nedenfor, hydrogen som drivstoff kilde er ikke den billigste blant alternative drivstoff. Fravær av infrastruktur, samt lagring, produksjon og transport heftelser, gjorde hydrogen en løsning med mange veisperringer i 2010.

Mens det tar bare 167 joule (en måling av energi) til å produsere en mengde bensin som vil gi 1000 joule, tar det nesten ti ganger så mange joule å produsere nok hydrogen til å gi det samme antall joule.
Storage Issues

Storage skaper catch-22 situasjon for hydrogen, som alle trykksatte tanker sikkerhet i hvilken det er lagret ville bli uforholdsmessig tunge, og dermed redusere drivstofforbruket av kjøretøyet.

lagring av hydrogen som et kryogenisk væske er kostbar, som flytende hydrogen har mindre energi enn tettheten annet brensel.

I god form, kan hydrogen lagres i kompakte metall hydrid systemer, som er mye tryggere enn sine trykksatte kolleger. Men denne metoden fortsatt ikke unngå tyngde problem.

Produksjon Issues

De to metodene for hydrogenproduksjon, elektrolyse og reformering, kommer med sine egne Pandoras dilemma, da de begge krever hydrokarboner for å produsere hydrogen. Elektrolyse krever elektrisitet, som i seg selv er produsert av fossilt brensel, noe som resulterer i CO2-utslipp, mens reformere produserer hydrogen gjennom å blande en flytende drivstoff som metanol med varme og vann, men også samtidig produserer store CO2.
Farer

Meget brannfarlig med en tendens til å flykte tanks lett, utgjør hydrogen eksplosjon risiko i alle ledd der det er formidlet. Den svært trykktanker i der det holder ikke redusere disse farene.
Combustion Issues

Hydrogen forbrenningsmotorer kommer med flere problemer, bortsett fra redusert hestekrefter fra lav energitetthet og kortere driving range.

Fordi hydrogen har en tendens til å "pre-antenne", eller eksplodere i inntaket manifold, vil det noen ganger slå tilbake i en forbrenningsmotor.
p Dette kan bli avtatt noe ved å variere rikdom av hydrogen-luft blanding, selv om du gjør dette kan føre til redusert effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133969.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff