Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er farene ved Hydrogen konvertering for Automobiles?

Siden tidlig på 2000-tallet, har mange alternativer til tradisjonelle bensin blitt foreslått for å redusere avhengigheten av karbon-basert brensel og rydde opp i miljøet, men alle har hatt sine feil. Elektriske biler er sakte og ta for lang tid å lade opp, er etanol bare en additiv med tvilsomme miljøvennlighet og biodiesel er svært tidkrevende å lage. Hydrogen, som er sett av mange som den eneste realistiske alternativ bil drivstoff, er intet unntak. Dens viktigste problem er dens brennbarhet, men dets potensielle problemer manifest på flere forskjellige måter. Konvertering og Transport

For hydrogen skal brukes som drivstoff, må den første til å bli flytende. Dette i seg selv er ikke spesielt farlig, men transporterer det kan være. Hydrogen må holdes under trykk for å opprettholde den i en flytende tilstand, noe som betyr spesialiserte lastebiler er nødvendig for å transportere den. Hvis en av disse krasjet, kunne det vise seg utrolig farlig, som om hydrogen tank fikk punktert, kan det føre til en stor eksplosjon.
Storage

Et lignende problem er oppstått på bensinstasjonen, som store trykktanker måtte være installert for å lagre komprimert gass. Dette ville ikke bare være dyrt, men kan også være katastrofale hvis det var en lekkasje eller en ulykke.
Fylle opp bilen

Overføre hydrogen inn i bil krever en spesiell låsemekanisme på enden av pumpen. Hvis det var en lekkasje i linje eller en feil tilkobling, dette igjen kan føre til at det å dekomprimere, som fører til en eksplosjon. En defekt tilkobling er ikke særlig sannsynlig, som innebygde sikkerhetstiltak kan sikre gassen ville ikke flyte med mindre trygg, men dette er likevel et potensielt problem når du arbeider med et stoff som flyktige som komprimert hydrogen.

Som Fuel

konverteringen innebærer montere en heavy-duty tank til et redskap for å sikre at trykket forblir konstant. En lekkasje i tanken kan føre til en eksplosjon, eller enda verre, kan en alvorlig ulykke forårsake alvorlig skade.
Hvordan Fast er farene?
P Det er viktig å huske bensin lider mange av disse problemene så vel, og det har ikke avskrekket oss fra å kjøre biler. Det er av sikkerhetsmessige hensyn, men som vi er sikkert flere år borte fra masseproduserte hydrogenbiler blir vanlig som av oktober 2010, er det fortsatt tid til å arbeide ut måter å trygt transportere og lagre komprimert hydrogen gass i tankskip, på bensinstasjon og i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133968.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff