Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er Hydrogen-teknologi?

Hydrogen-teknologi er under utvikling av ulike føderale byråer. Denne teknologien blir utviklet for å erstatte konvensjonelle kraftprodusenter. Brenselcelleteknologi vil være den primære metoden brukes til å lage denne energien en levedyktig energikilde. Brenselceller

teknologi for hydrogen vil sentrum på brenselcelleteknologi. The Department of Energy sier brenselceller har evnen til å gi strøm i stasjonære og bærbare applikasjoner og at de har evnen til å erstatte forbrenningsmotorer.
Hydrogen Produksjon

teknologi for produksjon av hydrogen blir utviklet fra fossilt brensel, fornybare kilder og kjernefysiske energikilder. Kull, naturgass, kjernekraft og biomasse konvertering bruke ulike teknologier for å produsere hydrogen makt.
Manufacturing

Manufacturing hydrogen består av produksjon, levering og lagring. Teknologiske fremskritt må utvikles for å erstatte konvensjonelle systemer for å sikre at hydrogen kan bli en konkurransedyktig og kommersielt levedyktig energikilde.
Lagre og levere

Lagring og levere hydrogen er viktig for brenselcelle bruk og for aktivering hydrogen makt kjøretøy for å bli den neste konvensjonelle transportmiddel. Kommersielle hydrogen fyllestasjoner, stasjonære kraft anlegg og lagringsanlegg må gjennomføres før en hydrogen-basert økonomi kan bli en realitet.
Hydrogen Economy

USA begynte fullt -skala utvikling for en hydrogen-baserte økonomien i 2003. Teknologien er forventet å utvikle hydrogenbiler til det punktet hvor de vil bli det primære kommersiell form for transport innen 2020.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134215.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff