Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik kjører bilen på Oil

Ikke alle biler kan kjøre på olje, men hvis du har en diesel bil, vil du være i stand til å gjøre det. Ikke bare kan du spare penger ved å kjøre bilen på olje, kan du spare enda mer penger ved å bruke brukt olje. Vegetabilsk olje er av valget for å kjøre dieselbiler. Den kan brukes olje - som brukes i matlaging - eller kan kjøpes fra din lokale matbutikk veldig billig. Fordi vegetabilsk olje er virkelig tykke, må du tynne den før du kan bruke den. Hvis du ikke tynne olje, vil det ødelegge bilens bensininnsprøytning. Den enkleste måte for å redusere viskositeten av vegetabilsk olje er ved å blande den med en lettere drivstoff slik som kerosen. Du trenger
Parafin
Sil
Avfall vegetabilsk olje
Vis Hell Mer Instruksjoner
en

brukt vegetabilsk olje gjennom en sil for å filtrere ut noen biter av mat eller rusk. Den beste måten å få brukt vegetabilsk olje er å gå til lokale restauranter og spørre rundt. Restaurantene har å avhende brukt olje, så kan ha noe problem å gi det til deg. De fleste vet at brukt olje kan brukes til å kjøre en bil, så du trenger ikke å gjøre mye overbevisende. Hvis du gjør en avtale om å plukke opp brukt vegetabilsk olje fra en restaurant, sørg for å respektere det. Dette betyr at hvis du sier du kommer til å plukke opp oljen hver fredag ​​kl 17:00, sørg for å være der hver fredag ​​klokken 17:00 Ikke hedre din avtale kan være en enkel grunn til restauranten for å slutte å levere deg. Noen andre steder du kan lete etter brukt olje er: skoler, sykehus, potet chip selskaper, messer og hvor som helst som kan være steking store mengder mat. Pass på at den brukte oljen er faktisk vegetabilsk olje. Mange restauranter bruker flytende fett og det fungerer ikke så bra for biodiesel.
2

Hell tre delene av brukt vegetabilsk olje og en del parafin inn i en metallbeholder som er stor nok til å holde blandingen .
3

La blandingen sitte en uke til skikkelig tynne oljen. Du trenger ikke å blande de to stoffene for oljen å tynne ut. Du må bare la det sitte en uke for det å blande riktig. Pass på at blandingen sitter i et godt ventilert område som ikke utgjør noen risiko for å forårsake brann. Siden du vil være å la det sitte en uke uten tilsyn, vil du sørge for at det ikke er noen mulighet for å forårsake brannskader. Du kan la det sitte ute hvis været er fint. Regn og snø vil påvirke blandingen fra riktig blanding.
4

Bestill en innsprøytning kit for din bilmodell. Du blir nødt til å gå til en mekaniker for å få dette settet installert, fordi hver modell er forskjellig. Du kan også finne kits i din modell på nettet og deretter gå til en mekaniker for installasjon. Settet lar deg sette tynnet vegetabilsk olje i ett kammer, mens vanlig diesel fyller det andre kammeret. Bilen vil bruke diesel til å starte, når den vegetabilske oljen varmes opp nok, vil bilen begynne å bruke den til å kjøre
5

Switch tilbake til å bruke diesel før du slår bilen av. . Hver bil bruker en annen metode for å bytte tilbake til dieseltanken. Når du bytter til diesel tank, la bilen kjøre i fem minutter før du slår den av. Dette vil sikre at drivstoff linjer ikke blir tilstoppet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134281.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff