Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en Mercedes til å kjøre på Renovasjon og vegetabilsk olje?

Mye oppmerksomhet har blitt gitt til å utvikle måter å bygge biler som bruker mindre gass per mil. Nye teknologier blir utviklet for å øke effektiviteten av hybrid-og elektriske biler, samt alternative energikilder som brenselceller og hydrogen drevne biler. Men inntil disse teknologiene blir mer avanserte og rimelig, konvertering av dieselbiler å kjøre på vegetabilsk olje er fortsatt en prøvd og sanne alternativ for å minimere bilens effekt på miljøet. Du trenger
Vegetabilsk olje konvertering kit
Second gasstanken
Mercedes diesel kjøretøy
Grinder verktøyet
Sealant
Vis flere instruksjoner
1 < p> Kjøp en vegetabilsk olje konvertering kit som er tilpasset størrelsen på bilen din. Som i 2010, kits gjennomsnitt rundt 500 dollar. Før du kjøper kit, ta kontakt med en profesjonell for å dobbeltsjekke at det er egnet for din bil.
2

Installer en ny bensintank i bagasjerommet. Det er der avfall vegetabilsk olje vil bli lagret. Fest drivstoffslangen til tanken, som vil løpe til din drivstoffilter. Enten montere tanken eller finne en måte å konstruere en bolig for tanken, kanskje ut av skrap trelast-slik at tanken er stabilisert i bagasjerommet.
3

Bruk en vinkelsliper for å gjøre et hull i vegetabilsk olje tank. Dette er hvor varmeveksleren kan festes til tanken. Fest varmevekslerplate og forsegle skruer og kanter. Fest et par slanger til varmeveksleren, gjennom hvilke varmt vann vil syklusen fra radiatoren til og fra vegetabilsk olje-tanken. Pakk de varme vannslanger rundt drivstoffslangen for å hjelpe varme opp drivstoff før den når motoren. Legg merke til at det varme vannet ikke vil gå inn i vegetabilsk olje tank-det bare omgir drivstoff linje. Wrap isolasjon rundt drivstoff linje og varmtvann slanger for å maksimere varmen som vil bli overført på drivstoffslangen.
4

Installer en slange splitter fra hovedutgangsstrøm slangen på radiatoren. Den splitter vil sende varmt vann direkte fra radiatoren til vegetabilsk olje tank og varmt vann slanger som er festet til varmeveksleren. Kjør varmt vann slangen fra splitter til varmeveksleren vannslanger på din vegetabilsk olje tank. Du vil ønske å installere varmt vann slangen under bilen etter den samme veien som drivstoff linje gjør med vegetabilsk olje tank.
5

Velg et sted på dashbordet for å installere en manuell bryter og bensinmåler for vegetabilsk olje tank. Dette vil fortelle deg hvor mye veggie olje er i tanken din. Den manuelle bryteren må være installert for å bytte bilen fra å kjøre vanlig diesel for å kjøre vegetabilsk olje når den vegetabilske oljen er varm nok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134220.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff