Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Er Smart Car en elektronisk Car?

Introdusert i 1998, har merket av bilene kjent som Smart Cars økt i popularitet det siste tiåret, takket være sine små, kompakte design og drivstoffeffektivitet. Før du kjøper en Smart Car, er det viktig å vite hvilke krefter bilen. Størrelse

flaggskip, den "Fortwo," er bare 8-meter, 2-1/2-inches-long, mindre enn 5-meter bred og ca 5-meter-høye. Dette betyr at en to eller tre Smart Cars får plass i en vanlig parkeringsplass.
Fuel

Flertallet av Smart Cars er drevet av bensin. Det heter "Smart Car", og ikke for å være en elektrisk drevet kjøretøy, men fordi det er et drivstoff effektive kjøretøy som får 46,3 mpg i bykjøring og 68,9 mpg på motorveien.
Elektronikk
p Det er et stort antall elektroniske elementer på Smart Car, men dette er forskjellig fra å kjøres på elektrisitet. Smart Car har slike funksjoner som elektrisk bistå bremser, to-krets bremsesystem med "servo assistanse", og en elektronisk stabilitetsprogram.
Andre funksjoner

Smart Cars har en tresylindret motor, med mellom en 50 - og 61-hestekrefter motor, med en toppfart på 84 km /h, av sikkerhetsmessige grunner. De fleste modeller, med unntak av The Passion, er manuell girkasse, men ikke krever en clutch.
Electric Model

Det første settet med elektriske Smart Cars, drevet med litiumbatterier og startet produksjon i 2010. Kommersielle salget er forventet å starte i 2012.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134219.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff