Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fakta om Electric Automobiles

De er treg, har en svært kort driving range per lading, ta lang tid å lade og er tilbøyelige til å bryte - disse er vanlige myter om elektriske biler, men faktum er, er det problemer som har blitt overvunnet gjennom forbedringer i batteriteknologi, og mens noen av disse argumentene brukt på tidlige prototyper, produksjon versjonene er langt bedre når det gjelder ytelse, effektivitet og pålitelighet. Her er noen fakta som kan ombestemme deg om elektriske biler. Speed ​​

Tesla Roadster har knust alle mytene om elbiler. Dette sporty toseter gjør null til 60 på under 4 sekunder, og har en toppfart på 125 km /h med en 375-volt luftkjølt, AC induksjon motor. Så mye for slow.Even de små ZAP Alias ​​gjør null til 60 på 7,8 sekunder og har en toppfart på 75 mph.
Driving Range
p Som batteriteknologi har forbedret, så har rekkevidde på elbiler. Vårt eksempel Tesla Roadster har en rekkevidde på 220 miles på én lading, noe som gir det tilsvarende utvalg av en gass bil av samme størrelse og ytelse characteristics.As batteri teknologi fortsetter å forbedre, mye på samme måte forbrenningsmotoren gjorde gjennom år, kan disse tallene går oppover.
Lade

Tesla Roadster kan være fulladet i underkant av fire timer, avhengig av hvor mye det har blitt utskrevet, gjennom sin høye effekt ladekabel. De fleste lade hjemme i løpet av natten, så med den nye teknologien vi har, ladetid er ikke et problem.and dette gjelder ikke bare til Tesla. Noen elektrisk bil ved hjelp av kraften toget levert av AC Propulsion kan oppnå de samme tallene.
Holdbarhet

Siden teknologien har beveget seg forbi ved hjelp av gamle folketoner løftemotorer i elektriske biler, det har vært en stor forbedring i holdbarhet. Dagens elbiler kan lett match forventet levealder for en gass bil.
Potential

Mens det er sant at tidlige konverteringer og prototyper hadde iboende problemer, har disse problemene vært overvunnet av avansert teknologi og god engineering.As batteri teknologien fortsetter å øke, og ingeniører avgrense systemer og delsystemer, bør vi se den samme typen vekst som vi hadde under gassen bilens utvikling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134090.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff