Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er de ulike typer Hybrid Cars?

Hybrid biler operere med mer enn én strømkilde, for eksempel en elektrisk motor og en forbrenningsmotor. De ulike typer hybridbiler er differensiert etter deres drivverk struktur, grad av hybridisering og makt kilder. Drivverk

En elektrisk motor og en forbrenningsmotor koble til overføring i parallelle hybrider. En ICE kobles til en elektrisk generator som driver motoren i serien hybrider. Series-parallelle hybrider, også kalt power-split hybrider, kombinere de to første strukturer for å skape en dual-drevet system.
Hybridiserings

Full hybrider kan fungere på en batteri, en motor eller begge deler. Plug-in hybrider lade når den er plugget inn i en stikkontakt. Strøm-bistå hybrider får ekstra strøm fra en elektrisk motor mens du bruker ICE for primær effekt.
Strømkilde

elektrisk motor-ICE kombinasjonen er mest utbredt i hybridbiler. Men brenselcelle-hybrider inneholder et batteri, hydrauliske hybrider erstatte elektriske komponenter med hydrauliske alternativer, og pneumatiske hybrider innlemme en bensin kompressor.
Historie

power-split Toyota Prius ble introdusert i Japan i 1997 og globalt i 2001, var den første kommersielt tilgjengelige og vellykket hybridbil.
fordeler

Hybridbiler generere så mye som 90 prosent mindre miljøgifter enn nonhybrid biler, til fordel for miljøet ved å redusere skadelige kjemikalier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134026.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff