Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik Finn CNG fyllestasjoner

Komprimert naturgass (CNG) er en av de reneste-brenning alternative drivstoff tilgjengelig for biler, ifølge US Department of Energy. Byrået legger til at mens noen biler er tilgjengelig med denne teknologien som i 2010, kan du ettermontere bensin-og dieselbiler til å bruke CNG. Etter å ha sikret en bil som bruker dette drivstoffet, kan det hende at neste utfordring blir å finne en bensinstasjon som selger den. Instruksjoner
Alternative Fuels & Advanced Kjøretøy Data Center
en

Besøk hjemmesiden til US Department of Energys Alternative Fuels & Advanced Kjøretøy Datasenter hjelp av koblingen i Resources.
2

Merk av i boksen ved siden av "Compressed Natural Gas" på "Basic Station Search"-kategorien.
3

Skriv inn ditt postnummer i boksen på høyre side av siden, og velg en radius rundt det området hvor du ønsker å søke etter bensinstasjoner. Radiusen kan være opp til 500 miles.
4

Trykk på "Få resultater" for å returnere en liste over stasjoner i ditt område. Hvis ingen resultater vises, utvide søket radius og kjøre et nytt søk.
5

Note om stasjonene er offentlig eller privat når du går gjennom oppføringer. Hvis oppføringen for en offentlig stasjon bemerker at en kort nøkkel er nødvendig, ring plasseringen ved hjelp av nummeret som er oppgitt for å få mer informasjon.
CNG Prisene
6

Besøk hjemmesiden til CNG Prisene nettsted, og skriv inn ditt postnummer i feltet øverst til venstre delen av siden.
7

Trykk på "Go" for å generere et kart som viser stasjoner i området .
8

Bruk utzoomingsverktøyet å se hvor langt du bor fra nærmeste fyre sted Hvis ingen stasjoner vises etter søket. Ved å klikke på den prisen som vises vil tillate deg å se adressen til stasjonene på kartet.
CNG nå
9

Besøk hjemmesiden til CNG nå, og sveve over de "Kjøretøy" overskriften.
10

Velg "Sjekk CNG Priser og Steder."
11

Skriv inn ditt postnummer i feltet på neste side som laster, og trykk "Søk". Hvis ingen stasjoner vises på kartet, zoome ut for å se de som er nærmest deg. Svever over prisen grafikken som vises på kartet vil tillate deg å se stasjoner adresser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133993.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff