Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik Finn Hydrogen Fuel Stasjoner

Mens flere mennesker begynner å kjøre hydrogendrevne biler, de er ikke på langt nær så vanlig som bensin eller diesel biler, som bensinstasjoner er generelt lett å finne. Du kan finne det utfordrende å finne en hydrogen drivstoff stasjon, så hvis du eier, lease eller prøvekjøre en hydrogenbil, er det en god idé å finne drivstoff steder på forhånd, slik at du ikke blir sittende fast på siden av veien. Instruksjoner
US Department of Energy
en

Gå til US Department of Energy hydrogenstasjon Steder hjemmeside (se Ressurser).
2

Klikk på en stat i USAs kartet til å finne steder av nettsteder ferd med å tilby hydrogen. Kartet er fargekodet for å vise stater med null, 10 eller mindre, eller 21-50 stasjoner.
3

Klikk på "Detaljer" for en hydrogenstasjon i staten du har valgt. Listen er sortert etter by, og du vil se informasjon om hvorvidt en plassering er åpen for allmennheten eller for privat tilgang bare, og sin adresse. Du kan også klikke på hver stasjon er "Map"-lenken for å se et kart over stedet.
National Hydrogen Association
4

Gå til National Hydrogen Association hydrogenstasjon database nettsted (se Ressurser).
5

Klikk på "United States" eller "Canada", og velg deretter en kommune eller område fra rullegardinmenyen.
6 < p> Klikk enten "Drift" eller "Planlagt" i status-boksen, og hvis du vil ha flere alternativer, klikk på "Flere søkealternativer" linken for å velge offentlig eller privat tilgang, utlevering type og dosering press alternativer, og klikk deretter på " søke. " En liste over hydrogenstasjoner og deres plasseringer vises, med linker til å klikke for kart for noen av dem.
Bilder Fuel Cells
7

Last ned "Worldwide hydrogenstasjoner stasjoner "PDF dokument fra Fuel Cells nettstedet (se Ressurser). Den gir informasjon om hva slags hydrogenbiler prosjekter en plassering støtter, for eksempel regjeringen, universitet eller forretninger forskning.
8

Bla gjennom "Location"-kolonnen, som er sortert etter byer og stater, for å finne en hydrogenstasjon i nærheten av deg.
9

Se i "Nærmere"-kolonnen for å se om det er en offentlig bensinstasjoner eller om det vil ellers være i stand til å levere hydrogen til bilen din. Det er ingen kontakt Informasjonen i dette dokumentet utover by og stat, så du må få adressen fra en annen kilde, for eksempel nettstedene nevnt i de to foregående avsnittene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133992.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff