Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Typer Motorcycle Oil

Forstå ulike typer motorsykkel olje på markedet er viktig for sykkelens ytelse. Oljetype og tilsetningsstoffer kan være forvirrende i begynnelsen, men å forstå hva som står på etiketten kan hjelpe deg med å velge riktig type olje for motorsykkelen. Se produsentens manual for å finne ut hva slags olje er anbefalt for motorsykkelen. Eldre motorsykler vanligvis bruker fossil olje og bør ikke bruke syntetisk olje mindre dette er spesifisert av en mekaniker. Fossil-baserte olje

Natural petroleum olje er avledet fra jorden og raffinert, men er annerledes enn konvensjonell olje som brukes i biler. Det er vanligvis dyrere enn bil-olje i tillegg. Den japanske Automotive Standards Organization arbeider med motorsykkel olje produsenter å produsere oljer som er spesielt utviklet for motorsykkel motorer. I motsetning til jordolje, syntetiske stoffer er spesialdesignede smøremidler. The American Petroleum Institute problemer standarder for petroleumsprodukter som motorsykkeloljer. Oljeselskaper enige om å merke sine produkter med den aktuelle American Petroleum Institute standard for å la forbrukerne vite karakteren av olje.
Syntetisk olje

Syntetisk olje er anbefalt for moderne motorsykler og ikke for eldre modeller. Det kan motstå høy motor driftstemperatur for lengre perioder enn fossil olje. Ifølge Valvoline, har syntetisk olje en konsekvent molekylær struktur som låner til overføring av varme raskere enn fossil olje fordi molekylene er av samme størrelse. Det reduserer indre friksjon, og som et resultat, gir lavere motorens driftstemperatur. Noen syntetiske olje produsenter inkluderer Amsoil, Castrol, Harley Davidson, Honda, Mobil, Pennzoil og Valvoline.
Resultatutvikling Oil

Racing motorolje og hyppige oljeskift er anbefalt for ryttere som deres rase motorsykler ved høye hastigheter. Denne type olje er nødvendig for å kjøle seg ned og regulere motorens høye temperaturer som fører fra racing. Ytelse olje er ikke nødvendig for standard pendling og rekreasjon ridning. Royal Purple, Suzuki, Mobil og Blendzall er noen av de merkene som produserer premium racing olje.
Single-og Multi-Grade Oil

Enkelte typer oljer er spesielt formulert for vedlikehold. Noen er laget for å holde motorsykler rust-fri mens du sitter inaktiv eller oppbevare det i lange perioder av gangen. Vaskemidler tilsettes olje for å dispergere innskudd, oppbygging og slammet inne i motoren. The American Petroleum Institute klassifiserer motorsykkel olje kvalitet og ytelse. Lavere karakterer er er baseoljer avledet fra råolje og de høyere nivåene syntetiske aksjer med flere forbindelser. Motorsykkel olje kommer i syntetiske blandinger som består av både single-og multi-grade motorolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133950.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff