Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Iron Bruker for Plant & Animal Livet

The Mineral Information Institute sier at grunnstoffene er de grunnleggende byggesteinene for liv. Jern er et av de viktigste elementene som trengs av planter og dyr for sunn funksjon. Hemoglobin

Jern er nødvendig for dannelsen av hemoglobin i dyr. Den hemoglobin i blodet fører oksygen til alle cellene i kroppen. Når oksygen leveres til cellene, tar hemoglobin bort avfall (nitrogenoksid og karbondioksid) og tillater dem å bli utvist gjennom lungene.
Myoglobin

Myoglobin er et protein som er lik hemoglobin og er funnet i musklene i kroppen. Myoglobin er i stand til å frakte mer oksygen enn hemoglobin, oksygen blir levert til mitokondriene i muskelcellene, slik at energien kan produseres for bevegelse
Planter
<. p> Planter trenger jern for klorofyll dannelse og fotosyntesen. Jern er også brukt av de enzymer som regulerer transpirasjon i planter. Transpirasjon er utgivelsen av vann gjennom bladene, som gir friskt vann skal trekkes opp fra bakken. Næringsstoffer reise innen planter i vannet at plantene sive ut.
Mikronæringsstoffer

Planter næringsstoffer er klassifisert i henhold til deres betydning i biologi av planter. Næringsstoff klassifisering for planter inneholder primære og sekundære næringsstoffer og mikronæringsstoffer, som er essensielle næringsstoffer som trengs i svært små mengder. Jern er en plante mikronæringsstoffer.
Bioessential

Ifølge Landbruks-og Rural Development Agency of Alberta, jern er en viktig del av plante-og dyreliv utvikling. Dette elementet er ansett å være en "bioessential" næringsstoff, siden dens rolle er avgjørende for livsfunksjoner. Iron gir den grønne fargen til å plante trær og den røde fargen til dyr muskler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134231.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff