Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bygge en hydrogengass Bubbler for en bil

Hydrogen er svært brennbart. Hvis motoren skulle slå tilbake gjennom inntak manifold mens hydrogen blir lagt til forgasseren eller spjeldhus, vil en eksplosjon oppstår. Denne eksplosjonen kan mate inn electrolyzer ditt og blåse fra hverandre alle dine hardt arbeid. Bobleren som er installert mellom elektrolysøren og at motoren er en vital sikkerhetsanordning som fungerer som et flash-suppressor for å hindre skade på elektrolysator-enhet. Du trenger
2-tommers diameter PVC rør
2-tommers PVC endestykker
PVC primer
PVC lim
1/4-tommers vakuum slange
1/4- tommers vakuum montering
1/4-tommers diffuser
Grov stålull
1/4-tommers borekronen
Drill
Vis flere instruksjoner
1

Skjær en 6-tommers langt stykke 2-tommers diameter rør. Rengjør utsiden av røret med stålull, strøk utsiden med primer og sett den til side for å tørke. Rengjør en av røret caps med stålull og strøk innsiden med primer. Spread PVC-lim på innsiden av hetten og trykker lokket på røret.
2

Drill to hull i den gjenværende PVC cap. Skyv 1/4-tommers vakuum beslag i hullene og skru Løsne mutterne på beslag fra innsiden av hetten. Skjær ett stykke 1/4-tommers slanger 5 inches lang og skyv det på en av de beslag på innsiden av hetten. Skyv en fisk tank diffuser inn i den andre enden av vakuum linje.
3

Fyll PVC rør med vann, 3/4 av veien full. Sett vakuumslange og diffusoren inn i røret. Pakk stålull inn i toppen av røret rundt slangen og skyv lokket på slangen for å fullføre monteringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134328.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff