Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Offentlige tilskudd for hybrid biler

Hybrid kjøretøy salget ikke har møtt markedets forventninger så langt, men ekspertene er bullish om fremtiden for denne nye næringen. Mens bare 2 prosent av amerikanske auto salg var hybrider i 2008, forventer bilindustrien analytiker RL Polk & Co antall hybrider på veien å dobles innen 2012, til 5 prosent av det totale markedet. Regjeringer verden over har økt sine investeringer i hybrider. I 2009 kunngjorde president Obama 2,4 milliarder i føderale tilskudd til selskaper som utvikler hybrid teknologi. Bakgrunn

mest drivstoffeffektive bensin-drevne biler tilgjengelig kan kjøre på nær 50 mpg, men en hybrid personbil endret av National Renewable Energy Laboratory (NREL), en plug-in Toyota Prius oppnådde 100 mpg for hver batterilading. En studie av NREL fant at en plug-in hybridbil kan spare en eier $ 450 i årlige drivstoffkostnader og kutte karbonutslipp i halvparten. Imidlertid har toyota ledere erkjent at batteridrevne biler ikke vil nå et massemarked lønnsomhet frem til 2020 på grunn av kostnadene.
Grants å stimulere amerikanske Hybrid Market

Obama satt et nasjonalt mål om 1 million hybrider på veiene innen 2015. Den føderale tilskuddsmidler skal bidra til å utløse konkurranse mellom bilprodusentene for flere rimelige drivstoffeffektive biler. General Motors har mottatt $ 106 millioner for et batteri back fabrikk og $ 105 millioner fasiliteter for å produsere elektrisk drift komponenter. Johnson Controls Inc. mottok $ 299 millioner for å gjøre lithium ion-batterier for hybridbiler.
Kollektivtransport Grants

US Department of Transportation tilbyr gi muligheter til stat og kommunale myndigheter å kjøpe offentlig transport busser som kjører på ren-brensel, inklusive batterier, hybrid elektriske systemer og brenselceller.
Consumer Incentives

Forbrukere som kjøper visse hybridbiler er kvalifisert for en $ 3400 New Energy Tax Credit (begrenset til 60 000 kjøretøy per produsent) fra den føderale regjeringen. Et kjøp av en plug-in hybridbil er kvalifisert for en skatt kreditt på mellom $ 2500 og $ 7500.
Educational Grants

The University of Michigan mottatt en $ 2.5 millioner føderale tilskudd for utdanning og arbeidsstyrke trening på avanserte hybridbiler og batterier. Kettering University i Flint, MI, mottok $ 2.5 millioner for å opprette en ny hybridbil kraftelektronikk laboratorium.
Global Financing for Hybrider

Den europeiske union i 2009 godkjent en plan som tillot Frankrike å pumpe € 6.000.000 i forskning og utvikling av en grønn bil forskningsprogram. Tyskland planlegger å bruke $ 700 millioner på elektriske biler innen 2011. Kina har satt et mål om 5 prosent av alle personbiler skal være hybrider og batteridrevne av 2011 og gi bevilge midler til forskning og subsidier til busselskaper. Japan i 2009 begynte å tilby skattelettelser til forbrukere som har kjøpt hybrid-og elektriske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134138.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff