Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Bruk av Fatty avfall i produksjon av biodiesel

Forskere fra National Renewable Energy Laboratory utgitt en rapport i 1998 som siterer potensiell produksjon av biodiesel drivstoff fra flere fatty avfall kilder, som beløper seg til mer enn 943 millioner liter drivstoff per år, basert på 1991 tallene. Mange typer fet avfall er egnet for produksjon av biodiesel, noe som gjør det til et potensielt rimelig og tilgjengelig alternativ til fossilt brensel til både rurale og urbane samfunn, forutsatt at den er tilgjengelig og produsert med riktig filtrering og blande teknikker. Typer av Fatty avfall brukes i biodiesel

Forskjellige typer fet avfall kan brukes til produksjon av biodiesel, herunder spiselig Tallows, uspiselige Tallows og avfall fett. Avfall fett fra restaurantbransjen --- som brukes i produksjonen av biodiesel --- kalles gul fett, som er en blanding av spillolje og fett som brukes i matlaging.
Potensielle bruker av Fatty avfall for biodiesel

Forskere fra National Renewable Energy Laboratory tror uspiselige Tallows og fett størst potensial for biodiesel produksjon. Mens de fleste av disse fatty avfall brukes til dyrefôr, er millioner av gallons kastes hvert år. The Laboratory sier gule fett kan ha størst potensial for biodiesel produksjon i store byer og uspiselige talg for distriktene nær slakteriene.

Fatty Avfall Used For tredelt blandinger i Biodiesel

Ifølge Sergejus Lebedevas og Andrius Vaicekauskas av den litauiske Klaipeda Universitetet Maritime Institute, bør visse fettsyrer blandinger (ofte finnes i fet avfall) brukes i tre-del blandinger fra følgende kilder i produksjonen av biodiesel :. rapsolje metyl estere, svinekjøtt smult metyl estere, biff talg metyl estere og linfrø olje metyl estere, sistnevnte i en blanding av 1 del linolje, 4 deler animalske fettsyrer
Fatty Avfall som bør ikke brukes i biodiesel

Lebedevas og Vaicekauskas funnet at visse fettsyrer blandinger (ofte finnes i fet avfall) ikke kan brukes direkte i dieselmotorer, inkludert rene dyr fettsyremetylestere og fettsyremetylestere av linolje.
Fordeler med Avfall Fett i biodieselproduksjon

Fatty avfall er blant de mest fornybare og tilgjengelige energiressurser, ifølge Awad og kolleger. I tillegg, de er biologisk nedbrytbart, ikke giftig, kan plasseres direkte i dieselmotorer når de er riktig produsert, og de reduserer sot og uforbrente gasser. Fatty avfall kan også redusere kostnadene ved produksjonen med så mye som 85 prosent.
Ulemper med å bruke Fatty Avfall i biodieselproduksjon

Fatty avfall må gjennomgå skikkelig produksjon og filtrering teknikker før de kan brukes, og ikke alle som driver biodiesel biler har tilgang til nødvendig utstyr. Lave temperaturer kan lage drivstoff litt grumsete, eller bremse strømmen av drivstoff ned nok til å forårsake problemer med å bruke den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134370.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff