Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Biodiesel fra mais

Biodiesel drivstoff er et populært alternativ til vanlig diesel, ifølge en fersk studie av Environmental Protection Agency, fordi det senker frekvensen av klimagassutslipp med biler på veien. Produksjon av biodiesel nådd 3,8 millioner tonn i 2005, med om lag 85 prosent av at produksjonen skjer i Storbritannia, ifølge informasjon på Energy.gov nettstedet. Gjennomsnittlig utsalgspris på biodiesel - kostnaden ved pumpen - er ca 12 cent per gallon lavere enn vanlig bensin. Hvis du ønsker å begynne å bruke biodiesel, å ikke bare redusere carbom fotavtrykk, men for å spare penger, kan du lage din egen hjemme i noen ganske enkle trinn. Du trenger:
En skjeppe korn
30 liter vann
Still
Grinder, Alpha amylase enzymet
Screen for filtrering
Gass kan eller tank
trakt
Vis mer Instruksjoner
Making Biodiesel Fuel hjemme
en

Puss skjeppe korn i cornmeal. Den bør ha en tykk, seig konsistens.
2

Hell 30 liter vann til fortsatt sin komfyr, og la temperaturen stige til 170 grader Fahrenheit. Nå legger cornmeal langsomt slik at det ikke klumper seg sammen.
3

Legg alfa amylase enzymet hjelp av målebegeret som ble levert. Ikke tilsett mer eller mindre enn tre kuler. Sørg for å røre i blandingen i ca 15 minutter før bringe den til en hard, rullende koke i en halv time. Deretter redusere temperaturen til 170 grader.
4

Hell i tre måling kopper fulle av alfa amylase enzymet og røre i ytterligere 30 minutter. Deretter redusere temperaturen til 80 grader og legg seks flere kuler av enzymet.
5

Hold blandingen ved 85 grader i to til tre dager for å få riktig gjæring.
6 < p> Hell den fermenterte blandingen gjennom skjermen. Denne prosessen filtre rester og andre uønskede elementer ut av ingrediensene, slik at den gjenværende væsken kan renne gjennom trakten og inn i gass kan med ingen urenheter. Det som gjenstår i beholderen er 100 prosent E85 etanol, klar til bruk i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134355.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff