Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fossil Fuel Vs. Hydrogen Cell Fuel

The US Department of Energy (DOE) hevder at fossilt brensel gir mer enn 85 prosent av alt drivstoff som forbrukes i Norge Sates. Fossilt brensel brukes først og fremst for elektrisk kraft og transport drivstoff. Hydrogen brenselceller blir utviklet av DOE, og de forventes å endre måten America driver sitt samfunn. Elkraft

Den amerikanske Energy Information Administration sier at nesten 93 prosent av kullet som brukes i USA er for det formål å generere elektrisitet. Kull er et fossilt brensel, og det er en av de viktigste energikildene for denne nasjonen. Kull brukes også i andre bransjer, for eksempel stål, sement og papir.
Viktigheten

DOE sier at olje er den viktigste energikilden for den amerikanske økonomien. Olje gir 99 prosent av drivstoffet til transportformål. Energy Information Administration sier at olje er også brukt til oppvarming av boliger og lage produkter som medisiner og plast.

Fuel Cells

Brenselceller er under utvikling å gi strøm i stasjonære og bærbare makt applikasjoner. DOE forfølger også utviklingen av brenselceller som skal brukes i å erstatte forbrenningsmotorer. Hydrogen er den energikilden som vil makt brenselceller.
Barrierer

Brenselceller med hydrogen ikke er mye brukt på grunn av kostnadene for å bygge cellene. Denne kostnaden hindrer dem fra å bli produsert for kommersielle applikasjoner. Den høye produksjonskostnader skaper også barrierer for produksjon biler drevet av brenselceller.
Hydrogen Economy

DOE arbeider mot skiftende USAs energiforsyning fra et fossilt brensel- baserte kilde til hydrogendrift. Dette arbeidet blir utført for å møte fremtidens energibehov på elektrisitet og transport. Utvikle hydrogen brenselceller byr på mange utfordringer i områdene infrastruktur, økonomi og teknologi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134235.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff