Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Olje Vs. Hydrogen Fuel Cells

The US Department of Energy (DOE) benytter en hydrogen program utviklet for å reversere USAs økende avhengighet av olje og å redusere karbonutslipp gjennom utvikling av hydrogendrevne brenselceller i transport, stasjonære og bærbare makt applikasjoner. Transport

Oljeforbruket øker som landene begynner å modernisere og forbedre sine økonomier. Som et resultat, er alternative energikilder blir utviklet for å lindre den økende etterspørselen etter fossilt brensel. Transport er den primære området der innenlandske ikke-fyringsolje blir utviklet for å sikre USAs energifremtid.
Fuel Cells

DOE utvikler hydrogen brenselceller for å gjøre dem konkurransedyktige med forbrenningsmotorer biler. Brenselcellebiler er drevet av hydrogen gass, og ifølge DOE, har potensial til å redusere USAs avhengighet av utenlandsk olje.

Olje Fakta

USAs økonomi avhenger av olje. Ifølge DOE, denne kilden av drivstoff krefter 40 prosent av amerikanske energibehov og 99 prosent av amerikanske biler. Olje blir stadig mer kostbart å produsere, og de fleste av de tilgjengelige reserver er vanskelig å trekke ut for energibruk.
FCVs

revolusjonerer transport bransjen er sterkt avhengig av hydrogen drivstoff celle kjøretøy (FCVs) og en hydrogen infrastruktur. DOE er regjeringens ledende byrå for å gjennomføre de endringene som trengs for å gjøre FCVs den nye modusen for transport.
Mål

Fordi transport er den primære sektoren der olje er forbrukes, fokuserer DOE arbeidet med å kommersialisere FCVs for å redusere USAs avhengighet av fossilt brensel og til å gjennomføre en hydrogen-drevet økonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134236.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff