Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

HHO Technology

En av oppgavene overfor forskere i dag er å finne et alternativt drivstoff kilde som vil tillate oss å fortsette vår levemåte uten avhengighet av fossilt brensel og skader miljøet. En av de reneste foreslåtte former for alternative drivstoff er vann. Dette kalles HHO teknologi. Definisjon

HHO teknologi er prosessen der H2O, eller vann, blir konvertert til HHO gass, som er brennbart, og kan da drive en vanlig motor. Det er ingen kjent dato for når HHO gass ble oppdaget, men det har vært opprop til Patentstyret siden 1977. Dennis Klein forsøker å skaffe seg et patent på teknologi og har ventet siden 2001.
Process

Måten H2O er konvertert til HHO er ved hjelp av elektrisitet og passerer vannet gjennom en "veldig unik elektrolyse prosessen," sier Klein under et intervju med Fox News.
Bruker

HHO gass kan brukes i alle form for forbrenningsmotor. Dette kan variere fra en motor så liten som en finner på en luke whacker til en motor funnet på en semitrailer, eller eventuelt enda et fly.
Fordelene

HHO gass brannskader 100 prosent ren. Etter HHO gass forbrenner, blir det rett tilbake i vannet. Denne prosess krever også lite vann, så lite som 4 gram vann, ifølge Klein. En liter rent vann produserer ca 1860 liter HHO gass.
Sannheten

HHO gass, også kjent som Brown gass, kan benyttes til å hjelpe din bil i bruker mindre bensin per mil, ifølge RunYourCarOnWaterFYI.com. Nettstedet har også uttalt at Ronn Motors i Austin, Texas, har utviklet en eksotisk bil kjent som Scorpion, som bruker HHO drivstoff sammen med en bensinmotor for å få 40 miles to the gallon.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134184.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff